Anyukámnak 2 hete olyan ajándékot adtam, aminek annyira örült hogy még ma a telefonban is elsírta magát, hogy köszöni. Van ötletetek még ilyen ajándékra?
Figyelt kérdés
Ez egy olyan könyv, amihez emlékezni kell. Fényképeket kell beragasztani a múltból, gyerekkoromból, lényegében egy emlékkönyv. Még szándékozom majd adni egy neki egy fotó albumot is, a gyerekkorától, de azt csak jövő szülinapjára. Azt mondta, ő ilyen ajándékokra vágyik. De hát még annyi ünnep van az életben, honnan szedjek ilyen típusú ajándékokat még? Van ötletetek? Olyan, amihez emlékezni kell, vagy emlékek után kutatni?2010. szept. 29. 11:05
21/24 A kérdező kommentje:
Mivel tölteném meg? Még nem tudom mennyi az a kevés. És azt sem, hogy mennyit tudok szerezni innen-onnan. Már azon töröm a fejem, hogy anyutól kilopom a fényképes dobozát, és ha elkészültem visszacsempészem. Nem tudom. Megnézem majd ezt a kapcsos mappát köszi hogy írtál.
2010. szept. 29. 12:33
22/24 anonim válasza:
én 18. szülinapomra, anyukámtól egy albumot kaptam:)
benne volt az aznapi újság másolata, amikor születtem, és a születésemtől kezdve, ovin, iskolán át, rengeteg kép:)idézetek:) a végén pedig, mindenki aki fontos számomra irt pár sort:) azt úgy oldotta meg hogy egy velük készült közös képet berakott, és alá irtak:) anyu, apu, mindkét oldalról a nagyszülőkaz alsós, felsős, és a gimis osztályfönökeim. és a barátaim nagy százaléka:) hát mondanom sem kell végigbőgtem:) nagyon szép:)volt.
23/24 anonim válasza:
előző vagyok:)
és úgy oldotta meg hogy beszkennelte a képeket, éswordbe megformázta a szöveget, és kinyomtatta, és le lett fűzve:) olyan gyönyörű kemény borítással:) ahol a szakdolgozatokat lefűzik ott csináltatta
24/24 anonim válasza:
Dalt, vagy verset, amit Neked énekelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!