Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukámnak 2 hete olyan...

Anyukámnak 2 hete olyan ajándékot adtam, aminek annyira örült hogy még ma a telefonban is elsírta magát, hogy köszöni. Van ötletetek még ilyen ajándékra?

Figyelt kérdés
Ez egy olyan könyv, amihez emlékezni kell. Fényképeket kell beragasztani a múltból, gyerekkoromból, lényegében egy emlékkönyv. Még szándékozom majd adni egy neki egy fotó albumot is, a gyerekkorától, de azt csak jövő szülinapjára. Azt mondta, ő ilyen ajándékokra vágyik. De hát még annyi ünnep van az életben, honnan szedjek ilyen típusú ajándékokat még? Van ötletetek? Olyan, amihez emlékezni kell, vagy emlékek után kutatni?
2010. szept. 29. 11:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mivel tölteném meg? Még nem tudom mennyi az a kevés. És azt sem, hogy mennyit tudok szerezni innen-onnan. Már azon töröm a fejem, hogy anyutól kilopom a fényképes dobozát, és ha elkészültem visszacsempészem. Nem tudom. Megnézem majd ezt a kapcsos mappát köszi hogy írtál.
2010. szept. 29. 12:33
 22/24 anonim válasza:
100%

én 18. szülinapomra, anyukámtól egy albumot kaptam:)

benne volt az aznapi újság másolata, amikor születtem, és a születésemtől kezdve, ovin, iskolán át, rengeteg kép:)idézetek:) a végén pedig, mindenki aki fontos számomra irt pár sort:) azt úgy oldotta meg hogy egy velük készült közös képet berakott, és alá irtak:) anyu, apu, mindkét oldalról a nagyszülőkaz alsós, felsős, és a gimis osztályfönökeim. és a barátaim nagy százaléka:) hát mondanom sem kell végigbőgtem:) nagyon szép:)volt.

2010. okt. 1. 13:22
 23/24 anonim válasza:

előző vagyok:)

és úgy oldotta meg hogy beszkennelte a képeket, éswordbe megformázta a szöveget, és kinyomtatta, és le lett fűzve:) olyan gyönyörű kemény borítással:) ahol a szakdolgozatokat lefűzik ott csináltatta

2010. okt. 1. 13:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Dalt, vagy verset, amit Neked énekelt...
2010. okt. 1. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!