Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihetek a lányomnak? Tényleg...

Hihetek a lányomnak? Tényleg ennyi?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy az új diákigazolvány 2000 forint. Én nem tudom, nem merek neki ennyit oda adni. Tényleg ennyibe kerül?
2012. febr. 20. 10:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem hiszed el, miért nem hívod fel az osztályfőnökét? Tényleg gáz vagy kérdező.
2012. febr. 20. 15:31
 22/26 anonim ***** válasza:
82%
Csatlakozom a Kérdezőt elmarasztalókhoz.
2012. febr. 20. 15:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Még ha csak 550 forint is, a lányod mire költené a maradék 1450 forintot? Max egy kis péksütit vagy egy üdítőt tudna belőle venni az iskola büfében azt meg gondolom nem sajnálod tőle. Nem tudom miért nem mersz a kezébe adni 2000 forintot. Amúgy meg 1: hívd fel az iskolát és érdeklődd meg, 2: menj el a lányoddal megcsináltatni a fényképet és a diákot. Meg bróbálj bízni a lányodban mert rettentően megutáltatod magad rövid időn belül vele.
2012. febr. 20. 20:17
 24/26 anonim ***** válasza:
A lényeg lemaradt: tényleg annyi.
2012. febr. 20. 20:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

minusz--

a lányt sajnálom...

de leginkább, h. Mo.-n ilyen kérdés is téma tárgya lehet... :(

Mintha az amcsik az elgurult 5centesen püfölnék egymást..

a lány tényleg 18 lesz, és kalap-kabát...

vagy rosszabb esetben kalap-kapát - és dubai.., vagy a Nagykörút melletti szemétégető..

2012. febr. 20. 23:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Na mi van Kérdező, de nagy lett a csönd:) Vagy rájöttél, hogy igaza van a sok válaszolónak, és tényleg bízhatnál kicsit jobban a lányodban?:)
2012. febr. 21. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!