Hihetek a lányomnak? Tényleg ennyi?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy az új diákigazolvány 2000 forint. Én nem tudom, nem merek neki ennyit oda adni. Tényleg ennyibe kerül?2012. febr. 20. 10:31
1/26 anonim válasza:
Hát nem tudom, én mikor év elején az új sulimba csináltattam 550 Ft-ot fizettem. De lehet, hogy azért ennyi, mert évközben drágább.
2/26 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy az első igénylés kiskorúnak az ingyenes. ha ellopták akkor rendőrségi jegyzőkönyvvel szintén ingyenes a pótlás.
Kevés az információ. mennyi idős a gyermek? első igazolvány lesz?
3/26 A kérdező kommentje:
Az csak ideiglenes volt, ez már végleges.
2012. febr. 20. 10:34
4/26 anonim válasza:
De itt van ez:
Kérdezz rá a lányodnál, hogy miért ilyen drága, amikor máskor csak 550 Ft. Lehet tényleg igazat mond, most így látatlanba főleg nem fogom hazugsággal vádolni, de azért tényleg kérdezz rá.
5/26 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, a neten azt mondja fent van hogy ezek drágábbak, az ideiglenest megszüntették.
2012. febr. 20. 10:37
6/26 anonim válasza:
egyébként mi lenne ha elmennél vele az ügyintézésre? és akkor ott úgyis megtudod, hogy mennyibe kerül.
8/26 anonim válasza:
Pl egyetemen 1500-2500 között volt, már nem emlékszem pontosan, ha elveszett akkor is ennyi. Gimiben akinek elveszett az újat vett. Jah és plusz a fénykép.
9/26 anonim válasza:
1400
és ha fénykép kell hozzá,akkor még olcsó is a fénykép
ha van fénykép,akkor a maradék kis zsebpénz
10/26 A kérdező kommentje:
Értem:)
Akkor nem kamu?!
Megnyugodtam:) Meglepődtem hogy ennyibe kerül:O
Egyébként 17 éves lesz.
2012. febr. 20. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!