Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihetek a lányomnak? Tényleg...

Hihetek a lányomnak? Tényleg ennyi?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy az új diákigazolvány 2000 forint. Én nem tudom, nem merek neki ennyit oda adni. Tényleg ennyibe kerül?
2012. febr. 20. 10:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Most már csak elektronikusan lehet igényelni, okmányirodán keresztül.Most iratkozott át középiskolás lányom másik suliba és mondta a tanár, hogy 1700 körül lesz az új diák.Ideiglenest nem mondták, hogy kellene.Gondolom, hamar meglesz az új.Előző suliba, kb 3 hónapja igényeltünk már egyet, az még 500Ft volt, de a mai napig nem érkezett meg!

Lehet hogy azért kért 2000Ft-ot, hogy biztosan elég legyen.

Már bocs, de marhára idegesítő, ha egy szülő ennyire bizalmatlan és tény, hogy a bizalmatlan szülőket hamarabb becsapják, mondván, "úgysem hisz nekem, akkor minek mondjak igazat?".

2012. febr. 20. 10:44
 12/26 A kérdező kommentje:
Eddig ideiglenes volt neki, 550 forint volt. Azt február végén bevonták, most pedig mondta hogy 2000 lesz és okosabb lesz az igazolvány. Szerintem kép is kell majd neki,azzal együtt 3000 forint körül lesz.
2012. febr. 20. 10:46
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy meg ha véletlenül olcsóbb is lenne és ő mégis többet kér, akkor mi van?

Na most le leszek szólva, de lehet kell neki másra is a pénz, csak nem mer kérni, mert tudja, hogy ilyen garasos vagy..hogy gyakorin kérdezgeted, hogy hihetsz-e a lányodnak:/

Tudom, hogy gazdasági válság van, megértem, hogy minden fillérnek helye van, szóval remélem érted, mire is szeretnék kilyukadni..ne a lányod háta mögött kutakodj, hanem vele beszélgess, ne járj úgy, mint én az anyámmal, hogy semmit sem merek neki elmondani..

2012. febr. 20. 10:55
 14/26 anonim ***** válasza:
94%

Hát szép kis kapcsolatotok lehet a lányoddal, ha itt kérdezed meg, hogy igazad mond-e, vagy csak kamuzik, hogy 2.000,- Ft-ot kapjon!!! :O

Tudom, hogy nincs jogom beleszólni ebbe, mert a ti dolgotok, de ne haragudj, teljesen elképedtem. Még, ha 200.000,- Ft-ról lenne szó, akkor is furcsállanám, hogy nem vele beszéled meg, hanem idegeneket kérdezel egy fórumon, de 2.000,-Ft-nál???

Hát, persze minden család máshogy él, csak meglepődtem...

Egyébként simán el tudom képzelni, hogy kb. ennyibe kerül.

2012. febr. 20. 10:56
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
ha fénykép kell,akkor elég sem lesz a 2ezer hozzá
2012. febr. 20. 11:14
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, de nekem egyből az jutott az eszembe, hogy milyen a kapcsolatotok, ha ennyire nem bízol meg a lányodban? Egyébként igen, tényleg annyi.
2012. febr. 20. 12:00
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

elhiheted!

1000kb. a kép, de ha ez volt is, akkor is simán lehet 1500-2000Ft körüli összeg! plusz nálunk postázni kell ajánlottan az igénylést, azt sem 2ft

2012. febr. 20. 12:36
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Én főiskolán dolgozom, itt nálunk 1600 Ft.
2012. febr. 20. 13:13
 19/26 anonim ***** válasza:
88%
NAGYON gáz vagy kérdező...és a lányod is, ha okot adott az efféle kételyekre...
2012. febr. 20. 14:21
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a lányod igazat mondott, az új kb 1000-2000 Ft környékén van. Az újságban is volt kb 1 hete, hogy megváltoztatták, most már csip is lesz benne, h többet tudjon. Én azért igazán sajnálom a lányodat, hogy idegen emberektől kérdezgeted, hogy megbízhatsz e benne. Ha kb 10 éves lenne, azt mondanám, hogy ne add oda neki, de hát 17(!) éves és nem mersz a kezébe adni kétezer forintot? Ez azért elég durva. Ne csodálkozz, h ha 18 lesz elhúz mint a vadlibák, és vissza se néz.
2012. febr. 20. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!