Hihetek a lányomnak? Tényleg ennyi?
Most már csak elektronikusan lehet igényelni, okmányirodán keresztül.Most iratkozott át középiskolás lányom másik suliba és mondta a tanár, hogy 1700 körül lesz az új diák.Ideiglenest nem mondták, hogy kellene.Gondolom, hamar meglesz az új.Előző suliba, kb 3 hónapja igényeltünk már egyet, az még 500Ft volt, de a mai napig nem érkezett meg!
Lehet hogy azért kért 2000Ft-ot, hogy biztosan elég legyen.
Már bocs, de marhára idegesítő, ha egy szülő ennyire bizalmatlan és tény, hogy a bizalmatlan szülőket hamarabb becsapják, mondván, "úgysem hisz nekem, akkor minek mondjak igazat?".
Amúgy meg ha véletlenül olcsóbb is lenne és ő mégis többet kér, akkor mi van?
Na most le leszek szólva, de lehet kell neki másra is a pénz, csak nem mer kérni, mert tudja, hogy ilyen garasos vagy..hogy gyakorin kérdezgeted, hogy hihetsz-e a lányodnak:/
Tudom, hogy gazdasági válság van, megértem, hogy minden fillérnek helye van, szóval remélem érted, mire is szeretnék kilyukadni..ne a lányod háta mögött kutakodj, hanem vele beszélgess, ne járj úgy, mint én az anyámmal, hogy semmit sem merek neki elmondani..
Hát szép kis kapcsolatotok lehet a lányoddal, ha itt kérdezed meg, hogy igazad mond-e, vagy csak kamuzik, hogy 2.000,- Ft-ot kapjon!!! :O
Tudom, hogy nincs jogom beleszólni ebbe, mert a ti dolgotok, de ne haragudj, teljesen elképedtem. Még, ha 200.000,- Ft-ról lenne szó, akkor is furcsállanám, hogy nem vele beszéled meg, hanem idegeneket kérdezel egy fórumon, de 2.000,-Ft-nál???
Hát, persze minden család máshogy él, csak meglepődtem...
Egyébként simán el tudom képzelni, hogy kb. ennyibe kerül.
elhiheted!
1000kb. a kép, de ha ez volt is, akkor is simán lehet 1500-2000Ft körüli összeg! plusz nálunk postázni kell ajánlottan az igénylést, azt sem 2ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!