Hogyan érhetném el, hogy több legyen közöttünk?
Előre szólok, hogy csak olyan írjon, aki volt már ilyen helyzetben, és nem olyan válaszokat kérnék hogy felejtsem el stb.
Szóval, ez egy bonyolult ügy, van egy srác akit 1 hónapja ismerek, még az elején minden jó volt, több voltam neki mint barát, de ő még nincs túl a régi barátnőn, (a lány utálja, szóval tőle nem tartok), a srác még reménykedik nála. Na igen, még az ismerkedésünk elején minden jó volt, sokat bújt hozzám, mindig áthívott, el hívott ode- oda, rám írt.. 2 és fél hete már inkább én keresem őt... Amióta felbukkant az exe, csak azért bukkant fel, hogy barátok maradhatnak a sráccal, de azóta nem is beszéltek, meg semmi. Ez az eset óta nem keres magától, és mondta, hogy maradjunk barátok. Deén többet szeretnék. Lefeküdtünk már meg minden volt, szóval ha együtt vagyunk akkor mindig az van, hogy csók, vagy szex, szóval kívánjuk egymást. Ő 20 éves, én 18 L. szerintetek mit tehetnék? vele szeretnék lenni, elcsábítani, boldoggá tenni. Nem adom fel, az biztos. Előre is köszönöm a válaszokat!
ma 19:14
Amit ő mondott azt kell tenned!Mármint a 19:14-es válaszoló.Amúgy meg elég vicces hogy egy lány fut a pasi után,így nem lesz a tied az biztos.A pasik azt szeretik ha küzdeni kell egy nőért és akkor van értéke a hölgyeménynek,de te még futsz is utána.Szerintem a lehető legrosszabb amit csinálsz,bármennyire is oda vagy érte ne csináld ezt.Vegyél vissza.Ha akar keres ha akar nem,jelen esetben nem tudsz mit csinálni,és amikor viszont jelentkezik akkor viszont szépen elkezded húzni az agyát és nem ugrasz egyből a nyakába.Ezt kell csinálnod ha azt akarod hogy ő legyen oda érted.Remélem világos voltam?!:)
Ne teperj egy férfiért soha te mint nő!!
28/F
Ugyanazt játssza veled, amit a csajok szoktak a fiúkkal:D
Ne vedd támadásnak, de igaza van az első és a többi válaszolónak. Te csak szórakozásra kellettél neki. Egyértelmű, hogy a volt barátnőjét szereti. Biztos nehéz elfogadni, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!