Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy több...

Hogyan érhetném el, hogy több legyen közöttünk?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy csak olyan írjon, aki volt már ilyen helyzetben, és nem olyan válaszokat kérnék hogy felejtsem el stb.

Szóval, ez egy bonyolult ügy, van egy srác akit 1 hónapja ismerek, még az elején minden jó volt, több voltam neki mint barát, de ő még nincs túl a régi barátnőn, (a lány utálja, szóval tőle nem tartok), a srác még reménykedik nála. Na igen, még az ismerkedésünk elején minden jó volt, sokat bújt hozzám, mindig áthívott, el hívott ode- oda, rám írt.. 2 és fél hete már inkább én keresem őt... Amióta felbukkant az exe, csak azért bukkant fel, hogy barátok maradhatnak a sráccal, de azóta nem is beszéltek, meg semmi. Ez az eset óta nem keres magától, és mondta, hogy maradjunk barátok. Deén többet szeretnék. Lefeküdtünk már meg minden volt, szóval ha együtt vagyunk akkor mindig az van, hogy csók, vagy szex, szóval kívánjuk egymást. Ő 20 éves, én 18 L. szerintetek mit tehetnék? vele szeretnék lenni, elcsábítani, boldoggá tenni. Nem adom fel, az biztos. Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 19. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, írtad,hogy nem ez a válasz kell neked,de ennek a srácnak csak búfelejtőnek kellettél!
2012. febr. 19. 18:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem a szexre kellettem Neki:) De mielőtt semmit nem tudsz, ne írj semmit!:) Máskülönben megdughatna mást is ha akarna:) Kívánjuk egymást, ennyi.
2012. febr. 19. 18:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig de erre kellettél. Nem téged szeret, hanem az exét. Elvakult vagy, előtted a rózsaszín köd. Ha nincs ló, jó a szamár is alapon lehetnél maximum vele. Neked ez elég?
2012. febr. 19. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj rám, hogy nem kerestelek, de nagyon összezavart az exem. Azt hiszem még mindig nem sikerült túltenni magam rajta. De ez nem a te hibád. Hagyj még 1-2 hét gondolkodási időt nekem, kérlek. Egyébként nem kell különösen elcsábítanod, ha tényleg szeretlek, úgy is keresni foglak!
2012. febr. 19. 18:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Ő sem tudja igazából, hogy mit akar, egyszer ilyen, egyszer olyan, amúgy a szexet jobban én akartam:) vagy egyszerre,vagy én jobban. Szóval. Normális válaszokat várnék:) Meg mikor megyek le a pub-ba ahol ő szokott lenni, sokszor mondja, hogy szeretném, ha lejönnél. Meg van 100 csaj ott, mégis velem táncol, hozzám jön oda... meg ha mással táncolok, azt ellöki mellőllem, hogy vele táncoljak.
2012. febr. 19. 18:44
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező!

Más a szexre kellettél kifejezés és mást jelent a búfelejtésnek kellettél.

Szerintem a búfelejtésnek kellettél. Meg kellett volna várnod, hogy kiszeressen teljesen a másikból. Most várj sok időt és utána hátha normálisan újra kezditek.

2012. febr. 19. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne várjon sok időt. Csak a saját életéből pazarolja az időt. Éld az életed, és majd lesz valami. Lehet, hogy nem vele, akkor mással. Rövid az élet, mindjárt vége.
2012. febr. 19. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlzottan imád Téged, azért nem keres, istenem, hogy lehet valaki ennyire hülye...
2012. febr. 19. 18:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, és miért is vagyok hülye? Azért mert nem tudom mit tegyek, hogy együtt legyünk? :) Bár az igaz, hogy senkit nem szokott keresni, megvárja míg őt keresik...
2012. febr. 19. 18:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van időd próbálkozz, de nem te leszel neki az igazi. Kimászik a gödörből és beleszeret másba. Ez így szokott lenni. Hiába vagy ott, egy másodpercen belül dobna az ex ígérgetésére is.
2012. febr. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!