Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderültek a múltamról dolgok...

Kiderültek a múltamról dolgok és most szégyenlem magam a párom előtt! Van miért?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk, teljesen véletlenül felhozódott az a téma, hogy mióta együtt vagyunk, miben változtunk meg. A párom azt mondta, hogy ő lehiggadt, és ugye visszakérdezve mondtam hogy én pedig már nem hülyítem a pasikat. Konkrétabban is szerette volna tudni ezt, mert eleinte nem értette mi volt a "pasik hülyítése" fogalom alatt. Bevallom, akármennyire is elítéltek miatta, elfogadtam a pénzt amit az akkori párom adott nekem, de sosem kértem tőle. Csak egyszerűen sokat keresett, otthon lakott és "feleslegesen " volt sok pénze, félretenni pedig nem akart. Adott nekem vásárlásra, ruhákra pénzt, több 10 ezret. Csak úgy.

Ezt mondtam el a páromnak, ő pedig teljesen el vol hűlve, hogy hogy voltam képes elfogadni, meg milyen férfi az aki csak úgy ad a barátnőjének pénzt, de hozzátette hogy mióta mi együtt vagyunk, sosem érezte ezt velem kapcsolatban, hogy pénzt akarok tőle, és kijelentette hogy nem is fog soha adni.

Persze nem is vágyom a pénzére, mert az akkori barátomat nem szerelemmel szerettem, de 19 voltam, nem nőtt be a fejem lágya sem. Most 24 vagyok, érettebben gondolkozom, de félek hogy ez negatív hatással lehet a kapcsolatunkra, főleg a hosszú távra, anyagiakra nézve.

Tényleg szégyellnem kellene ezt?

2012. febr. 19. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

" ő pedig teljesen el vol hűlve, hogy hogy voltam képes elfogadni, meg milyen férfi az aki csak úgy ad a barátnőjének pénzt, de hozzátette hogy mióta mi együtt vagyunk, sosem érezte ezt velem kapcsolatban, hogy pénzt akarok tőle, és kijelentette hogy nem is fog soha adni"

Ne haragudj, de szerintem nem az ex gáz, hanem a mostani. A mai pasik hozzáállása kicsit furi, nem ad soha neked pénzt. És ha szülsz egy gyereket, elveszted a munkád? Nem tudom miért baj, ha egy férfinak van és megosztja. Ez kéne, hogy normális legyen.

2012. febr. 19. 13:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Valószínüleg úgy értette, hogy vásárlásra nem fog adni pénzt. Amit meg is értek. Ő dolgozik, én még nem, mert idén fejezem be a sulit. Később lehet közös kasszánk, de ő akkor is többet fog keresni nálam, nagyon jó munkahelye van. Ezt a pénz dolgot kezdetek óta kényes dologként kezeli, hisz azt se tudom mennyit keres, csak azt látom hogy sokat mert vett egy vadonatúj kocsit.

Lehet a pénzét félti tőlem?!

2012. febr. 19. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, csak mostanában sok pasi fejében az jár, hogy nehogy anyagias barátnőjük legyen és a ló túloldalára esnek. Furi egy kapcsolat az, ahol a férfiban annyi bizalom nincs, hogy elárulja mennyit keress?
2012. febr. 19. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de az nem kifogás, hogy "fiatal volt". Én is pont olyan helyzetben voltam, mint a kérdező. 18 évesen volt egy barátom, akit nem szerelemmel szerettem, és neki is volt "feles" pénze, akart is többször adni, de egyszer sem fogadtam el.

Pont azért, mert nem voltam szerelmes. Most inkább érzem közösnek a dolgokat a jelenlegi párommal, a régivel pedig furcsa lett volna.

Szerintem is elítélendő dolog volt, hogy elfogadtad, hiszen tudtad, hogy nem szereted, tudtad, hogy majd vége lesz. Ez pont olyan szerintem, mint mikor a lányok "meghívatják" magukat egy egy italra/ebédre szinte ismeretlen emberekkel.

Viszont a párod reakciója túlzás volt, és tényleg nem nézte ki belőled a dolgot szerintem. Később biztosan meg fog barátkozni a gondolattal, hiszen most máshogyan állsz a dolgokhoz.

2012. febr. 19. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi szégyelnivaló a múltadban.
2012. febr. 19. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért szégyelnéd,nem loptad kaptad
2012. febr. 27. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!