A bátyám szégyell engem?
A bátyámnak nemsokára születésnapja lesz a barátnőjével együtt szervez egy bulit ahova meghívják a haverokat.
Engem viszont nem akar magával vinni a bulira.
Én miért nem lehetek ott a bátyám születésnapi buliján?
dehogynem kell rád vigyázni
tudom hogy nagynak érzed magad,de ez akkor sem neked való
ez nem olyan kis cuki pizsamaparti lesz, amit a barátnőiddel tartotok, meg nem is sulidiszkó, ahol táncikáltok.
a bátyád a barátaival szeretne kikapcsolódni, és nem a kishúga, vagy kisöccse nyavalygását hallgatni.
Megfordítom a kérdést:
Te elvinnéd a kétéves kistesódat, ha neked és barátnőidnek szerveznének mondjuk egy mekis szülinapot? Úgy, hogy nem lenne ott anyukád, vagy valaki más, aki figyelne rá. Hm?
Ne bánkódj emiatt!Hidd el,hogy nem is éreznéd jól magad a bátyád buliján.A huszonévesek nem úgy buliznak,hogy az egy 11 évesnek is élvezhető legyen.Általában megy a piálás,vannak akik matt részegre isszák magukat stb.Te még valóban túl fiatal egy ilyen összejövetelhez.
Nem hinném,hogy a bátyád szégyell,csak tisztában van azzal,hogy 11 évesen nincs semmi keresnivalód a huszonévesek között!
Én se vinnélek el, mert nem neked való. Van fogalmad arról, hogy mik vannak egy ilyen bulin? Nincs(remélem) és ez így normális. Alkohol, vadulás. Ha a 11 éves húga ott lenne, nem tudná elengedni magát, folyton miattad aggódna. Hiába mondod, hogy nem kell vigyázni rád, egy kislányra(hiába lázadsz ellene 11 évesen az vagy) még vigyázni is kell a 20 évesek között.(Meg a báty mindig vigyázni fog a húgára, még akkor is, ha már 30+ évesek.)
Inkább tartsatok privát bulit, csak ti. Menjetek el sütizni, tegyétek be a kedvenc zenéteket, táncoljatok, társasozzatok. A vad bulikkal pedig várjál még legalább 6-7 évet.
Majd ha 20 éves leszel gondolkodj el, hogy elvinnél e buliba egy 11 évest. Akkor megérted, most hiába mondunk neked bármit.
19/L
Te vagy aki egy 20 éves srác fejét el akartad csavarni, emlékszem a nevedre (Szerelem, Szex kategória)
Hát énis szégyellnélek neharagudj...
Csak nem egy haverja az akivel összeakarsz feküdni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!