Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám szégyell engem?

A bátyám szégyell engem?

Figyelt kérdés

A bátyámnak nemsokára születésnapja lesz a barátnőjével együtt szervez egy bulit ahova meghívják a haverokat.

Engem viszont nem akar magával vinni a bulira.

Én miért nem lehetek ott a bátyám születésnapi buliján?

2012. febr. 16. 13:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd,elhiszem,hogy nem esik jól,de ő már 20 éves lesz,az ilyen bulikon szinte mindig előkerül j mennyiségű alkohol,te mit csinálnál ott?Igaza van bátyádnak,hogy nem visz el.
2012. febr. 16. 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

dehogynem kell rád vigyázni

tudom hogy nagynak érzed magad,de ez akkor sem neked való

2012. febr. 16. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

ez nem olyan kis cuki pizsamaparti lesz, amit a barátnőiddel tartotok, meg nem is sulidiszkó, ahol táncikáltok.

a bátyád a barátaival szeretne kikapcsolódni, és nem a kishúga, vagy kisöccse nyavalygását hallgatni.

2012. febr. 16. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Megfordítom a kérdést:

Te elvinnéd a kétéves kistesódat, ha neked és barátnőidnek szerveznének mondjuk egy mekis szülinapot? Úgy, hogy nem lenne ott anyukád, vagy valaki más, aki figyelne rá. Hm?

2012. febr. 16. 14:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne bánkódj emiatt!Hidd el,hogy nem is éreznéd jól magad a bátyád buliján.A huszonévesek nem úgy buliznak,hogy az egy 11 évesnek is élvezhető legyen.Általában megy a piálás,vannak akik matt részegre isszák magukat stb.Te még valóban túl fiatal egy ilyen összejövetelhez.

Nem hinném,hogy a bátyád szégyell,csak tisztában van azzal,hogy 11 évesen nincs semmi keresnivalód a huszonévesek között!

2012. febr. 16. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy 11 éves gyereknek semmi keresnivalója felnőttek között egy szülinapi bulin! Örülj neki, hogy nem visz, mert lehet, hogy földhözvágnának a látottak.
2012. febr. 16. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Én se vinnélek el, mert nem neked való. Van fogalmad arról, hogy mik vannak egy ilyen bulin? Nincs(remélem) és ez így normális. Alkohol, vadulás. Ha a 11 éves húga ott lenne, nem tudná elengedni magát, folyton miattad aggódna. Hiába mondod, hogy nem kell vigyázni rád, egy kislányra(hiába lázadsz ellene 11 évesen az vagy) még vigyázni is kell a 20 évesek között.(Meg a báty mindig vigyázni fog a húgára, még akkor is, ha már 30+ évesek.)

Inkább tartsatok privát bulit, csak ti. Menjetek el sütizni, tegyétek be a kedvenc zenéteket, táncoljatok, társasozzatok. A vad bulikkal pedig várjál még legalább 6-7 évet.

Majd ha 20 éves leszel gondolkodj el, hogy elvinnél e buliba egy 11 évest. Akkor megérted, most hiába mondunk neked bármit.

19/L

2012. febr. 16. 19:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy aki egy 20 éves srác fejét el akartad csavarni, emlékszem a nevedre (Szerelem, Szex kategória)

Hát énis szégyellnélek neharagudj...

Csak nem egy haverja az akivel összeakarsz feküdni?

2012. febr. 16. 20:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert különben Anyukád elengedne, 11 évesen egy olyan buliba, ahol húszon éves fiúk lesznek? Az én lányom is ennyi idős, mint te, de én nem engedném el.
2012. febr. 19. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!