Mit csináljak? Lent leirom rövid történetemet
kitartas. barmennyire hianyzik, barmennyire sajnalod NE MENJ VISSZA HOZZA
amugy gratulalok :)
Én is gratulálok!:) Egy percig se legyen lelkiismeret furdalásod...Beteg ember, viszont szerintem ne térj haza 200km-re..Nem akarom az ördögöt festeni a falra, de az ilyen ember bármire képes, amikor elborul az agya (volt már egy hasonló emberrel tapasztalatom), nem tudsz máshová menni? És a helyedben törölném magam a közösségi portálokról is (facebook, iwiw, my-vip..stb)..Ne hidd, hogy üldözési mániám van,de mint mondtam mindenre képes, mert nem normális és ha az ő élete számít, mert eldobná, akkor veletek is bármit tehet..az is elég, ha nagyon megijeszti a gyerekedet..egy életen át félhet..és ez veled is megtörténhet..
nagyon vigyázzatok magatokra!
Az szemé@ láda!!!!
De ne törődj vele még jó is mert a számodat amúgy is meg kellett volna változtatnod,hogy ne találhasson rátok.Dobd ki a régi kártyád az ujjt pedig titkosítsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!