Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Lent leirom...

Mit csináljak? Lent leirom rövid történetemet

Figyelt kérdés
2.5 éve vagyunk együtt a párommal.mindkettönknek ez a második házassága.Párom amikor elhagyta az első felesége öngyilkos lett vagy három hétig kómában volt.felgyógyult és az eset után kb.7 évre rá jöttünk össze.eleinte minden jó volt de mostanra borzalmas állapotok vannak.azonkivül ,hogy tettlegesség is volt most már a lelki terror kibirhatatlan.elköltöztem már vagy négyszer de mindig megigérte,hogy megváltozik de semmi.azért költöztem vissza mindig mert van egy csomó adosságunk és nem akartam szemét lenni itt hagyni vele.másik városból(200 km)-ről költöztem ide itt nincs semkim mig neki itt az ősszes rokona.van egy kisfiam az előző házasságomból de állandoan ba....ja.azt mondja,hogy neveli .de szerintem a bas....ás és a nevelés között óriási a különbség.el akarom hagyni végleg de azzal zsarol,hogy megint öngyilkos lesz és tudom,hogy megcsinálja mertn már egyszer megtette és akkor én lennék a világ legszemetebb embere.gyógyszert szed agresszióra meg orvoshoz jár de egyszerüen ha nem azt hallja amit ő akar akkor tombol.már nem birom sokáig.csak ülök és nézem a plafont mert már semmi nem érdekel.mit csináljak szerintetek
2009. jún. 4. 09:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy minden rendben Veled! Azt a mocskot meg ne sajnáld..
2009. dec. 1. 23:32
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

kitartas. barmennyire hianyzik, barmennyire sajnalod NE MENJ VISSZA HOZZA

amugy gratulalok :)

2009. dec. 2. 01:17
 33/43 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok!:) Egy percig se legyen lelkiismeret furdalásod...Beteg ember, viszont szerintem ne térj haza 200km-re..Nem akarom az ördögöt festeni a falra, de az ilyen ember bármire képes, amikor elborul az agya (volt már egy hasonló emberrel tapasztalatom), nem tudsz máshová menni? És a helyedben törölném magam a közösségi portálokról is (facebook, iwiw, my-vip..stb)..Ne hidd, hogy üldözési mániám van,de mint mondtam mindenre képes, mert nem normális és ha az ő élete számít, mert eldobná, akkor veletek is bármit tehet..az is elég, ha nagyon megijeszti a gyerekedet..egy életen át félhet..és ez veled is megtörténhet..

nagyon vigyázzatok magatokra!

2009. dec. 2. 02:12
 34/43 anonim ***** válasza:
bocsánat kihagytam NEM SZÁMÍT...(előző)
2009. dec. 2. 02:13
 35/43 A kérdező kommentje:
Két hete este amikor már megfürödtünk egy kis semmiségen elkezdett tombolni,széttört mindent a lakásba és azt mondta takarodjak a gyerekkel együtt.egy szál pizsamába este 9 órakor hivtam fel egy nagyon rendes barátom aki levitt 200 km-re anyámhoz.igy jöttünk vissza és lakunk itt.én soha többet nem megyek vissza.a gyereket átirattam másik suliba.szép lassan rendbe jön minden.köszi a válaszokat
2009. dec. 2. 06:30
 36/43 anonim ***** válasza:
Ne hagyd hogy a gyereked lelke, idegei tönkremennyenek miattad (mert ha nem teszel semit a te hibád is lesz) meg egy idegbeteg ba'om miatt. Nincs az az adósság ami ezt megéri. Hagyd el ha pedig öngyikosságot kisérel meg az mindenképp az Ő döntése neked ehhez semi közöd. Menekül és a zsarol mond meg neki hogy a saját életével mindenki azt kezd amit akkar. Neked nincs közöd az ő döntéseihez neki sincs a tieidhez.
2009. dec. 2. 18:44
 37/43 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok bocsi nem olvastam mindent végig gratulálok ez a legjobb döntés. Kitartás még csak ne is gondolj arra az embere.
2009. dec. 2. 18:49
 38/43 A kérdező kommentje:
Szerintetek?Felrakott egy sextárskeresőre névvel cimmel telefonszámmal!!
2009. dec. 7. 12:15
 39/43 anonim ***** válasza:

Az szemé@ láda!!!!

De ne törődj vele még jó is mert a számodat amúgy is meg kellett volna változtatnod,hogy ne találhasson rátok.Dobd ki a régi kártyád az ujjt pedig titkosítsd!

2009. dec. 8. 18:29
 40/43 anonim ***** válasza:
en a helyedben feljelentenem
2009. dec. 9. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!