Mit csináljak? Lent leirom rövid történetemet
Figyelt kérdés
2.5 éve vagyunk együtt a párommal.mindkettönknek ez a második házassága.Párom amikor elhagyta az első felesége öngyilkos lett vagy három hétig kómában volt.felgyógyult és az eset után kb.7 évre rá jöttünk össze.eleinte minden jó volt de mostanra borzalmas állapotok vannak.azonkivül ,hogy tettlegesség is volt most már a lelki terror kibirhatatlan.elköltöztem már vagy négyszer de mindig megigérte,hogy megváltozik de semmi.azért költöztem vissza mindig mert van egy csomó adosságunk és nem akartam szemét lenni itt hagyni vele.másik városból(200 km)-ről költöztem ide itt nincs semkim mig neki itt az ősszes rokona.van egy kisfiam az előző házasságomból de állandoan ba....ja.azt mondja,hogy neveli .de szerintem a bas....ás és a nevelés között óriási a különbség.el akarom hagyni végleg de azzal zsarol,hogy megint öngyilkos lesz és tudom,hogy megcsinálja mertn már egyszer megtette és akkor én lennék a világ legszemetebb embere.gyógyszert szed agresszióra meg orvoshoz jár de egyszerüen ha nem azt hallja amit ő akar akkor tombol.már nem birom sokáig.csak ülök és nézem a plafont mert már semmi nem érdekel.mit csináljak szerintetek2009. jún. 4. 09:44
21/43 A kérdező kommentje:
sziasztok ujra én vagyok!igazatok van megyek mostmár elkezdett megint sörözni a gyógyszerre.és a sok adóssággal mi lesz?lelkiismeretfurdalásom van miatta.
2009. júl. 28. 15:49
22/43 anonim válasza:
Szerintem nem lenne nagy kár érte. Maximum ajánlj neki egy pszichiátert.
23/43 A kérdező kommentje:
Gyerekek megtettem.Hála megszabadultam tőle.Mostmár új életet kezdhetek.Köszönöm mindenkinek a választ!
2009. dec. 1. 12:06
24/43 anonim válasza:
Gratulálok :) sok erő kellett hozzá. Remélem a férjed nem tett azért kárt magában.
26/43 anonim válasza:
húha! ügyes vagy!!!! jól tetted!!!!
mesélj, mi volt, hogy viselte, hol vagy most, nem zaklat?
27/43 anonim válasza:
Mesélj! Hogyan sikerült, mi történ! Kíváncsi vagyok!
28/43 anonim válasza:
Minél messzebb menekülj a gyermekeddel együtt. Lehetőleg oda, ahol soha nem talál meg. Férjed alkalmatlan férjnek, apának, de talán még barátnak is.
A zsarolás az ő - nyilván egyszer már bevált - eszköze, amit bármikor bárkivel szemben megismételhet. Beteg ember, akinek nem családra, hanem kezelésre van szüksége. Kerüld el az esetleges életveszélyt és teremts magatoknak nyugodt, kiszámitható életet. Ehhez mindenkinek - neked is- joga van.
29/43 anonim válasza:
Ebben az esetben csak a gyerekedet kell nézni. Én a helyedben elmennék. Nem a te felelősséged, ha valamit tesz magával. Megnyugtatásképp én a helyedben beszélnék a dokijával, hogy hogyan csináld az elköltözést.
30/43 anonim válasza:
Vegre hogy sikerult! Vissza ne menjel hozza, soha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!