Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Lent leirom...

Mit csináljak? Lent leirom rövid történetemet

Figyelt kérdés
2.5 éve vagyunk együtt a párommal.mindkettönknek ez a második házassága.Párom amikor elhagyta az első felesége öngyilkos lett vagy három hétig kómában volt.felgyógyult és az eset után kb.7 évre rá jöttünk össze.eleinte minden jó volt de mostanra borzalmas állapotok vannak.azonkivül ,hogy tettlegesség is volt most már a lelki terror kibirhatatlan.elköltöztem már vagy négyszer de mindig megigérte,hogy megváltozik de semmi.azért költöztem vissza mindig mert van egy csomó adosságunk és nem akartam szemét lenni itt hagyni vele.másik városból(200 km)-ről költöztem ide itt nincs semkim mig neki itt az ősszes rokona.van egy kisfiam az előző házasságomból de állandoan ba....ja.azt mondja,hogy neveli .de szerintem a bas....ás és a nevelés között óriási a különbség.el akarom hagyni végleg de azzal zsarol,hogy megint öngyilkos lesz és tudom,hogy megcsinálja mertn már egyszer megtette és akkor én lennék a világ legszemetebb embere.gyógyszert szed agresszióra meg orvoshoz jár de egyszerüen ha nem azt hallja amit ő akar akkor tombol.már nem birom sokáig.csak ülök és nézem a plafont mert már semmi nem érdekel.mit csináljak szerintetek
2009. jún. 4. 09:44
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Keress meg egy nővédő szervezetet, szedd össze a cuccaid és MENEKÜLJ!!!
2009. jún. 4. 09:49
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj elköltöznöd, gondolj a gyermekedre, hogy ne kelljen ilyen "apa" mellett nevelkednie.

Tudom, hogy nehéz, de

többször megigére, hogy változni fog de nem tette..

már tettlegesség is volt..

nem vagy boldog mellette..

és ez nem a te hibád, annyira önző az ilyen ember. Aki állandóan öngyilkossággal fenyegetőzik, az nem normális. És ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert te mindent megtettél.

Minél előbb költözz..

2009. jún. 4. 09:53
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
akkor legyen öngyilkos. ez szó szerint lelki terror, érzelmi zsarolás. ha magadért nem, akkor lépj a gyereked miatt. ki tudja mire képes, egyszer felindulásában kést ránt.....ne várd meg. menj el és ne foglalkozz vele többet. te elsősorban anya vagy, és csak aztán valakinek az élettársa.
2009. jún. 4. 09:54
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott azonnal. Ne azon gondolkodj, hogy megteszi-e. Arra gondolj, hogy a gyerekednek ez a lehető legrosszabb, amit lát, átél. Az a legfontosabb, hogy neki mi a jó. Gondolom, nem akarod, hogy ha felnő, a rossz példa alapján belőle is hasonló mentalitású ember váljon. Ha megteszi, akkor sem te leszel a szemét, hanem ő, amiért ezzel zsarolt meg. Saját döntése, az ő élete, ha ti kiléptek belőle, akkor semmi közöd hozzá.
2009. jún. 4. 09:56
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Eljutottál oda, ahova valószínűleg az első felesége is. Azt nem hiszem, hogy jobbá válik a helyzet, mégha ígéri is, legfeljebb ideig-óráig. Ezért lépned kell. Már csak a kisfiad érdekében is! Apatikus, magába zuhanó anya nem tud érzelmi biztonságot nyújtani neki, márpedig te közel jársz ehhez.

Gyűjts össze annyi pénzt, ami elég a hazautazáshoz. Remélem, van rokonod, aki segíthet neked. Ráadásul jó messzire kerülsz tőle.

Ne feledd, mindenki maga felelős a saját életéért! Nem zsarolhat és tarthat maga mellett a férjed az öngyilkossággal fenyegetőzve. Mert ez valóban zsarolás, önzés.

2009. jún. 4. 09:57
 6/43 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Leegyszerűsítem a kérdésed:

Kinek tegyed tönkre az életét? A pasiét (mert öngyilkos lesz) vagy magad ÉS a gyermeked életét?

Bár leginkább egy válaszos a kérdés, hiszen a pasi így is úgy is temethető, ha vele maradtok akkor sem fog hipp-hopp meggyógyulni, talán kőkemény munkával rendbe hozható, de ahhoz neked nagyon nagy orvosi segítség kell. Mindenesetre én arra való tekintettel, hogy valaha szerettem megpróbálnám megmenteni: először elmennék a háziorvosunkhoz, hogy mit tudnék érte tenni, hiszen ön- és közveszélyes.

Ha pedig semmit, mert a pasiban hajlandóság sincs a gyógyulásra, akkor nekem tiszta lenne a lelkiismeretem és mennék a gyerekemmel együtt, számomra ő többet ér, mint bárki és bármi a világon.

2009. jún. 4. 09:59
 7/43 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az ilyen ember tegye is meg!Egy percet se maradj ott!Még ma költözz el onnan!És az tényleg nem hülyeség egy nővédő szervezetet felhívni.Kérj tőlük segítséget!!Ne várd meg,hogy vér folyon.

2009. jún. 4. 10:06
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is menekülnék a helyedben. A gyerek olyan lelki sebeket szerez, amiket nagyon nehezen, vagy sosem fog kiheverni.

Ha már csak az érzelmi zsarolás tart mellette, akkor az semmi. Ha netalántán megtenné, nem te lennél a gyilkosa. De: azt mondják az öngyilkosság legjobb ellenszere, ha valaki egyszer megpróbálja. Még egyszer nem valószínű hogy megtenné. De aki ilyennel fenyegetőzik, az saját magán kívül nem szeret senkit.

2009. jún. 4. 10:30
 9/43 anonim ***** válasza:
95%

A párodnak valami nagy problémája van.

A leírás alapján NEM TE vagy az. (Előző házasság.)

Sajnos AZ SEM TE vagy, aki ezt megoldja. (Te írtad le.)

Olvass a saját soraid között!

SEGÍTHETSZ neki. Most nincs kéznél a varázsgömböm, ezért azt nem tudom, mivel. Az is lehet, pont azzal, ha elhagyod és a saját lábára kell álljon. Ha pedig mégis megöli magát, az az Ő SORSA. Meg kell neki hagynod, nem veheted át Tőle, mert nem a Tied.

Zsarolásnak ne engedj, az nem jó egyikőtöknek sem. Neked világos, hogy miért nem, de neki sem, mert benne marad ebben a káros körforgásban Ő is. Ezt fel kell oldani valahogy. Elkötelezett kapcsolatpárti vagyok, itt mégis azt mondom: menj el! Ha rendeződik a pasi, és Te még mindig érzel iránta vonzalmat, visszamehetsz. Semmi nem tiltja ezt. Viszont a leírtak szerint ÍGY nem fog rendeződni. Változtatni kell.

2009. jún. 4. 11:18
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy ő ne legyen öngyilkos, mindent megengedheted veled szemben:? Hiszen lassan kinyír téged! Ha meg nem akarja, hogy elhagyd, akkor miért bánik így veled? Segítségre van szüksége a pszichés állapota miatt, de az én meglátásom szerint azzal tudsz segíteni, ha a tetteinek következménye van, és nem áldozod fel magad - mellesleg értelmetlenül.
2009. jún. 4. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!