Hova menjek, mitévő legyek? 19/L
Teljesen átlagos, rendes lány vagyok,nem iszom nem dohányzom, nem járok szinte sehova, nem vagyok kitűnő de a 4.3 átlagom meg van, szóval aránylag jól is tanulok.
Az a helyzet, hogy apum nagyon megváltozott és anyukám már nem bírja őt elviselni , mármint a viselkedését, amiket művel... és nagyon arra felé hajlik hogy elmegy itthonról valahova lakni.....de nem tudja hogy hova.
Vagy az anyukájához(mamám), vagy albérletbe, amire nem sok esélyt látok mert nincs annyi pénze.
Én is szeretnék vele menni, mert apám már nem az az ember aki régen volt... és ha otthon maradnék én válnék az első számú célpontjává akivel kötekedhet...stb.
Eddig megoszlott rajtunk mert anyumon is és rajtam is vezeti a stikkjeit, de ha magamra maradok egyedül rajtam csattanna az ostor és nekem nem hiányzik hogy azért menjek haza hogy az ugatást meg a kötekedést hallgassam....
Viszont ha sikerülne elköltöznünk:
Nem szeretném itt hagyni a házat ahol felnőttem. De ha nincs rá más mód belemennék...
Azonban: van 2 kutyám és különböző kisállataim amiket szeretnék magammal vinni , ha eljön az a bizonyos költözési nap :/ De albérletben nem tudom hova tenni a "sok" állatot, a mamához vihetném talán, de nála csak 1 szabad szoba van, amin anyummal ketten kéne valahogy megosztoznunk! Mondanom sem kell hogy ez neki sem és nekem sem lenne valami jó megoldás mert mindkettőnknek szüksége lenne saját kis kuckóra ahová elhúzódhatunk ha magányra vágyunk.
Tanuló vagyok, nincs munkám ezért nem megyek még saját magamtól albérletbe. Meg nem szeretném elrontani az életemet a hülye apám miatt!
Ha otthagyom a sulit semmit nem érek el az életben. Nem akarok bolti eladóként élni és azon idegeskedni hogy elég pénzem legyen minden számlára...stb.
Pénzt szeretnék gyűjteni a jövőm érdekében (hogy megvalósíthassam a terveimet az életemben)....nem pedig egyik napról a másikra élni!!
A fő kérdésem az lenne hogy próbáljam ki otthon (mennyire elviselhető az apám így hogy csak velem van), menjek egyből anyummal, vagy mégiscsak keressek egy melót és menjek saját albérletbe? Ha a legutóbbi, akkor olyan munka lenne a legjobb aminél ráérnék olyan délelőtt 9-10 óra körül beérni(sportolok és délelőtt vannak az edzéseim) tudna valaki ilyesmit mondani ami aránylag jól is fizet, mert ha jó akkor még az iskolát is abbahagynám egy időre és majd csak később folytatnám, a lényeg hogy tudjam fizetni az albérletet és ne haljak éhen :/ ... -.-
SEGÍTSÉÉÉÉG, mitévőőő legyek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!