Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MOst mit csináljak?

MOst mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár hónapja dolgozom, pályakezdő vagyok,de ma ajánlottak egy állást, márcban kezdhetek. 3szoros fizetés, ez, ami kecsegtet. De nagyon félek elmenni, h. nem tetszene a meló. A mostanit nagyon élvezem. Ami még pozitívum, h. ehhez az új melóhoz nem kellene annyit utazni, de kötött, s olyan aktakukac szagú...

Mit tennétek???

2012. febr. 15. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mennék!

Sajnos az anyagi okok miatt nem tehetném meg, hogy a kevesebbet fizető melót válasszam, bármennyire is az tetszik jobban.

2012. febr. 15. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
ha nem vállna be nem tetszene az uj meló lehet h a régi melohelyedre már nem vesznek vissza szoval szerintem ha a jelenlegi melod szereted és azért jol is fizet akkor ne kockáztass
2012. febr. 15. 12:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez az, h. a mostani nem fizet jól, de szeptől lehet magasabb beosztásba kerülnék, de semmi se tuti a mai világban.
2012. febr. 15. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:

Passz. A háromszoros fizetés nagyon súlyos érv, de az is, hogy a mostanit élvezed (ezt meg kell becsülni), a másik meg ha tényleg aktakukac jellegű, abba hamar belefásulhatsz.

Kecsegtet az új előrelépési lehetőséggel? Mennyire számít a plusz pénz? Párod (ha van) mennyit keres, és mit szól ehhez?

Írd fel egy lapra a pro és kontra érveket mindkettővel kapcsolatban, és dönts úgy, ahogy neked a legjobb.

2012. febr. 15. 12:59
 5/14 A kérdező kommentje:
A párom jól keres, de nem akar beleszólni, senki se akar tanácsot adni.:( Úgy érzem, h. ebbe őrülök bele, h. hátha rosszul döntök...
2012. febr. 15. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Pedig együtt kellene megbeszélnetek szerintem. Persze neked kell döntened, de akkor is, nyilváníthatna a párod véleményt.
2012. febr. 15. 13:13
 7/14 A kérdező kommentje:
De nem nyilvánít. Azt mondja tegyem, amit én szeretnék, nem akar befolyásolni. De itt most az a kérdés, h. szerintetek mit csináljak???
2012. febr. 15. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Aki mer az nyer ;)
2012. febr. 15. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:

én mennék

attól hogy a mló unalmas,attól még a társaság lehet szuper.Én is unalmas melót végzek jó fizuért,de a társaság jó nagyon.

A pénz az elsődleges,meg kell élni

2012. febr. 15. 13:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Nézd ezt pedig csakis neked kell eldöntened. És az a "szomorú", hogy amíg nem próbálod ki a másikat, nem fogod megtudni, hogy jó-e vagy sem. Én azért próbálnám ki, mert ha mégsem tetszik, még mindig válthatsz, fiatal vagy. Mondjuk én speciel az aktakukac jellegűt jobban szeretem, mert biztosabban tudom, hogy mi lesz aznap a munkában, mint aki járja a várost, de sosem tudja, éppen a mai nap mit tartogat neki. A 3x-os fizetés elég jelentős, annak azért utána kéne nézni valahogy, hogy ezért mennyi munkát várnak, mert ha folyamatos a túlóra, akkor nem biztos, hogy megéri belevágni. A pénz nem minden. A férjem váltott egy jobb fizetésért, de nem jött be, jobban szeretett a másik helyen dolgozni. Szóval lutri.
2012. febr. 15. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!