Pár hónapja dolgozom, pályakezdő vagyok,de ma ajánlottak egy állást, márcban kezdhetek. 3szoros fizetés, ez, ami kecsegtet. De nagyon félek elmenni, h. nem tetszene a meló. A mostanit nagyon élvezem. Ami még pozitívum, h. ehhez az új melóhoz nem kellene annyit utazni, de kötött, s olyan aktakukac szagú...
Sajnos az anyagi okok miatt nem tehetném meg, hogy a kevesebbet fizető melót válasszam, bármennyire is az tetszik jobban.
2012. febr. 15. 12:57
2/14 anonim válasza:
ha nem vállna be nem tetszene az uj meló lehet h a régi melohelyedre már nem vesznek vissza szoval szerintem ha a jelenlegi melod szereted és azért jol is fizet akkor ne kockáztass
2012. febr. 15. 12:57
3/14 A kérdező kommentje:
Ez az, h. a mostani nem fizet jól, de szeptől lehet magasabb beosztásba kerülnék, de semmi se tuti a mai világban.
2012. febr. 15. 12:58
4/14 anonim válasza:
Passz. A háromszoros fizetés nagyon súlyos érv, de az is, hogy a mostanit élvezed (ezt meg kell becsülni), a másik meg ha tényleg aktakukac jellegű, abba hamar belefásulhatsz.
Kecsegtet az új előrelépési lehetőséggel? Mennyire számít a plusz pénz? Párod (ha van) mennyit keres, és mit szól ehhez?
Írd fel egy lapra a pro és kontra érveket mindkettővel kapcsolatban, és dönts úgy, ahogy neked a legjobb.
2012. febr. 15. 12:59
5/14 A kérdező kommentje:
A párom jól keres, de nem akar beleszólni, senki se akar tanácsot adni.:( Úgy érzem, h. ebbe őrülök bele, h. hátha rosszul döntök...
2012. febr. 15. 13:02
6/14 anonim válasza:
Pedig együtt kellene megbeszélnetek szerintem. Persze neked kell döntened, de akkor is, nyilváníthatna a párod véleményt.
2012. febr. 15. 13:13
7/14 A kérdező kommentje:
De nem nyilvánít. Azt mondja tegyem, amit én szeretnék, nem akar befolyásolni. De itt most az a kérdés, h. szerintetek mit csináljak???
2012. febr. 15. 13:14
8/14 anonim válasza:
Aki mer az nyer ;)
2012. febr. 15. 13:25
9/14 anonim válasza:
én mennék
attól hogy a mló unalmas,attól még a társaság lehet szuper.Én is unalmas melót végzek jó fizuért,de a társaság jó nagyon.
A pénz az elsődleges,meg kell élni
2012. febr. 15. 13:32
10/14 anonim válasza:
Nézd ezt pedig csakis neked kell eldöntened. És az a "szomorú", hogy amíg nem próbálod ki a másikat, nem fogod megtudni, hogy jó-e vagy sem. Én azért próbálnám ki, mert ha mégsem tetszik, még mindig válthatsz, fiatal vagy. Mondjuk én speciel az aktakukac jellegűt jobban szeretem, mert biztosabban tudom, hogy mi lesz aznap a munkában, mint aki járja a várost, de sosem tudja, éppen a mai nap mit tartogat neki. A 3x-os fizetés elég jelentős, annak azért utána kéne nézni valahogy, hogy ezért mennyi munkát várnak, mert ha folyamatos a túlóra, akkor nem biztos, hogy megéri belevágni. A pénz nem minden. A férjem váltott egy jobb fizetésért, de nem jött be, jobban szeretett a másik helyen dolgozni. Szóval lutri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!