MOst mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pár hónapja dolgozom, pályakezdő vagyok,de ma ajánlottak egy állást, márcban kezdhetek. 3szoros fizetés, ez, ami kecsegtet. De nagyon félek elmenni, h. nem tetszene a meló. A mostanit nagyon élvezem. Ami még pozitívum, h. ehhez az új melóhoz nem kellene annyit utazni, de kötött, s olyan aktakukac szagú...
Mit tennétek???
2012. febr. 15. 12:54
11/14 anonim válasza:
tényleg nem fog tudni senki jó tanácsot adni. elmondom az én sztorimat. Én pénztárosként dolgoztam. Kaptam egy lehetőséget, hogy ennyit, meg annyit fogok keresni. kiléptem, 20 éves voltam ekkor, váltottam. kiderült, hogy vállalkozó lettem egy biztosítónál, üzletkötő. 8 hónapig bírtam, és két évig fizettem a tartozást. Na mármost innen átléptem egy másik céghez, ahol ugyan jól kerestem, de 12-13 órákat dolgoztam, nem volt szabim-táppénzem és hiába dolgoztam még sokszor szombaton is, 2 év után kirúgtak, és mivel csak 4 órára voltam bejelentve, kevés munkanélkülit kaptam. Most áprilisban lesz egy éve, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. Másfél hónap alatt sikerült szerencsére elhelyezkedni. Nem egy álommeló, de én szeretem, (ügyfélszolgálat), bár néha stresszes, a fizetés átlagos, de nem is rossz. Kevesebb, mint az előző helyen, viszont minden korrekt, mehetek szabira, le is betegedhetek, fizetik és még a társaság is nagyon jó. Erre mondta volt osztálytársam, hogy ha akarom, beprotezsál egy helyre, ahol nettó 180 a kezdő fizu, ő is annyival kezdett. Megköszöntem, nemet mondtam. Sajnos ide is nehéz volt bekerülni, ott óriási a felelősség, ha nem válok be, mihez kezdek? jobb a fizu, de ez biztosabb. Ezzel semmit nem akartam tanácsolni, csak leírtam, és vond le magad a következtetést. Az igazság, hogy csak akkor fog kiderülni, hogy jól döntöttél-e, ha ezt itt hagyod. mert akkor fogod meglátni, hogy jobban jártál-e vagy sem. nyilván nem mindenki jár úgy, mint én, van, aki rosszabbul, van aki jobban. Sok sikert kívánok, de azért írd meg, hogy döntöttél.
12/14 A kérdező kommentje:
Ez egy állami cég, nem átvágós, fix 8 órás munkaviszony. (az új) Jelenleg is közszférában dolgozom egyébként.
2012. febr. 15. 15:27
13/14 anonim válasza:
Hát akkor pedig nem értem miért gondolkozol? Ha állami cég, fix 8 órás munka, akkor 3x-os fizuval, mint ami most van, álom meló. Bár kérdés, mennyire nem tudsz azonosulni az aktakukac munkával..... Bár azért az állami cégeknél sem fenékig tejfel mostanában már, simán lehet ám ott is túlóra, talán nem olyan mértékben, mint egy multicégnél.
14/14 anonim válasza:
Mennék, mint a huzat! Ne légy bolond, mert még bánhatod. Az a munkahely, ahol a kedvességért kevesebb bér jár, engem nem érdekel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!