Hogyan kezdjek neki az életemnek most?
Ez az amit soha nem tudtam megérteni: havi 45-ből éltetek ketten. Abból hogy volt internetre pénz, hogy cseten beszélj vele? Most miből van az internetelérés? Egy hete minden nap leiszod magad? Az nem kis pénz, még akkor sem ha otthon csinálod és nem kocsmában.
Nem kételkedek abban, amit mondasz, csak ilyen esetekben fent tudok akadni ezeken a dolgokon ...
mekibe mindenkit felvesznek krumplit sütni. Szóval ha nagyon akarsz munkát, fogsz találni. De az elején ne válogass.
Nincsenek barátaid, akikhez költözhetnél 1-2hónapra?
A neten kereshetnél munkásszállókat is, amíg nem szeded össze magad anyagilag annyira, hogy kivegyél egy szobát
Wifin sem ingyen jön a net, hacsak nem lopod ...
Semmi, semmi, csak nekem ezek sántítanak: 15 ezret elvertél abból, ami maradt, azaz ennél több maradt. És panaszkodsz, hogy nincs munkád és nem találsz. Én dolgozok, keresek ~150-et, plusz maszekolok mellé, az kb. 20-50 pluszban havonta. Nekem nem marad 15, hogy egy hétig részeg legyek belőle, akárhogy is szeretnék ...
Bár lehet én csinálom rosszul ...
nem tudok tanácsot adni. ne add fel!!!!
nem lehet ilyen szívtelen csak megengedi hogy maradj amíg nem találsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!