Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki az életemn...

Hogyan kezdjek neki az életemnek most?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok (fiu)!A családom eldobott! Nemrészletezem miért! Intézetbe nőttem fel! És ott jöttem ösze egy lányal akivel 6 évig együtt voltunk! Ő teljesen árva volt ezért anyi pénze volt hogy vett egy házat ahová öszeköltöztünk! Én nemtudok házat venni! Nah lényeg hogy minden ment eddig rendesen! 2 évig együtt éltünk a kinti életben! De 5 hónapja nincs munkám és nemis találok! havi 45 ezerből éltünk az 5 hónap alatt! De most readásúl el is hagyott engem elment !ÁTVERT és csak chaten mondta el hogy nem kellek már neki! Mást szeret! Kicsit durva ! Én kikészültem egy hete megy a totál leiszommagam és sirok téma ! De ez igy nem mehet tovább! Kijelentette hogy a házból mennem kell idővel! nah itt jön a baki! Nincs állás nincs család! Csak a cucaim amit még vinni sem tudok hová! Megpróbálok beletörődni hogy nemkellek neki! Ha nem hát nem ! De mit tennétek a helyemben! Valami jó tanács? :(
2012. febr. 15. 11:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Próbálj meg felköltözni egy nagyobb városba, vérelj egy olcsó szobát, ott nagyobb eséllyel kapsz munkát is!
2012. febr. 15. 11:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez az amit soha nem tudtam megérteni: havi 45-ből éltetek ketten. Abból hogy volt internetre pénz, hogy cseten beszélj vele? Most miből van az internetelérés? Egy hete minden nap leiszod magad? Az nem kis pénz, még akkor sem ha otthon csinálod és nem kocsmában.

Nem kételkedek abban, amit mondasz, csak ilyen esetekben fent tudok akadni ezeken a dolgokon ...

2012. febr. 15. 12:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Wifim van XD !! És igen elvertem vagy 15 ezret hanem többet abból ami maradt! ezen miért akadsz fel?
2012. febr. 15. 12:40
 14/19 anonim ***** válasza:

mekibe mindenkit felvesznek krumplit sütni. Szóval ha nagyon akarsz munkát, fogsz találni. De az elején ne válogass.

Nincsenek barátaid, akikhez költözhetnél 1-2hónapra?

A neten kereshetnél munkásszállókat is, amíg nem szeded össze magad anyagilag annyira, hogy kivegyél egy szobát

2012. febr. 15. 12:43
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát ha lenne itt meki akk jólenne :P
2012. febr. 15. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Wifin sem ingyen jön a net, hacsak nem lopod ...

Semmi, semmi, csak nekem ezek sántítanak: 15 ezret elvertél abból, ami maradt, azaz ennél több maradt. És panaszkodsz, hogy nincs munkád és nem találsz. Én dolgozok, keresek ~150-et, plusz maszekolok mellé, az kb. 20-50 pluszban havonta. Nekem nem marad 15, hogy egy hétig részeg legyek belőle, akárhogy is szeretnék ...

Bár lehet én csinálom rosszul ...

2012. febr. 15. 12:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez esetben adj fel egy hirdetest ,ezzel nem vesztenel semmit,.vagy internetes oldalakon keresgelj munka lehetosegeket ,.sok olyan munka hely van (gyarak)ahol szallast biztositanak,.eloszor is szerintem ez lenne a leg idealisabb neked,.ha pedig ez nem jonne be akkor vegyel ki magadnak egy szobat ha tobbre igy az elejen nem futja ,.es igy legalabb nyugotabban tudsz munka utan erdeklodni,.lenyeg eloszor is hogy fedo legyen a fejed folott!!a munka lehetosegeket Nagy varosokban erdemes megprobalni!!es azzal hogy iszol es sirsz nem lessz jobb es nem oldsz meg semmit,.sajnos semmi sem tart orokke!!sok szerencset es sikert neked .23N
2012. febr. 15. 12:54
 18/19 A kérdező kommentje:
Hidd el énsem azé ittam el mert anyira sok pénzem van! Kicsit kibuktam ami érthető! Enyi a lényeg! nemsirok a pénz miatt nem ezen volt a kérdés hangsúlya :)
2012. febr. 15. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:

nem tudok tanácsot adni. ne add fel!!!!

nem lehet ilyen szívtelen csak megengedi hogy maradj amíg nem találsz valamit.

2012. febr. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!