Jogosan akadtam ki?
Egész hónapban erre a napra készültem. Verset írtam, rajzoltam, feldíszítettem a szobám alkalomhoz illően. Vártam a párom, hogy megérkezzen. Erre kapok tőle egy üzit, hogy ma sajnos nem tud jönni, mert az apja étterembe viszi őket Valentin napra.
Most miért kellett ezt csinálnia? Vigye el a feleségét aztán annyi, mit kell ehhez még a srácnak is asszisztálni. Belé is szerelmes vagy mi van? Nem tudunk túl gyakran találkozni, és legalább ma találkozhattunk volna, ha az öreg be nem kavar ezzel a hirtelen felindulásával.
A páromnak nem mondtam el, csak itt dühöngöm ki magam.
Nem jogos,szerintem sem.A valentin nap nemcsak a szerelmesek napja,hanem a szeretet napja is..Vagyis ha az apukája úgy fejezi ki magát valentin napkor,hogy a családját vacsorázni viszi,akkor ez teljesen természetes és elfogadott dolog..
Talán neked is szólnod kellett volna napokkal előtte,hogy készülni fogsz Valentin napra,és szeretnéd ha együtt lennétek..
Megértem hogy kiakadtál, és jogos is, de sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni, a pároddal együtt jár a családja is.
De azért finoman tudasd vele a dolgot, hátha legközelebb ki tud bújni a családi programból a kedvedért.
Végre valaki megérti. :)
Meglepetést akartam neki szerezni ma, ezért nem mondtam, hogy mi van. Vacsi meg egyebek. Most egyrészt mi a bánatot csináljak ennyi kajával, ez holnapra egyszer lehűtve meg megmelegítve már nem lesz az igazi.
Az apukája meg csak úgy hirtelen bejelentette, nem szólt előre.
szerintem mondd el neki, hogy csalódott vagy, és díszítettél és főztél és készültél, és valentin napon az ember a párjával ünnepel (már ha ünnepli a valentin napot)
miért tartanád titokban, hogy érzel? persze ne ronts rá, de ha nem közlöd, benned marad a tüske.
30N
Te nem mondod valakire, hogy kihúzta a gyufát, ha kicsit felidegesít?
Nem hiszek Istenben, se a magyarokéban, se az angolokéban. Vegyél vissza te, én nem osztottalak téged, de enyhén szórakoztatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!