Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most először láttam, hogy a...

Most először láttam, hogy a párom elgondolkodott rajtunk. Miért?

Figyelt kérdés

A párom első unokatestvére szakított a barátnőjével, akik ugyanolyan régóta voltak együtt mint mi, olyan 4-5 éve. Fiatalok ők is, 22 évesek, mint mi. A srác döntött így, úgy érezte nem tud elköteleződni még ilyen fiatalon, főleg, mert nem volt még más barátnője a lányon kívül.

Tegnap láttam a páromon, hogy ő is elkezdett gondolkodni, persze nem a szakításon, de azon, hogy egy elég racionális döntés volt a srác részéről, mivel még nagyon fiatal.

Régebben sokat beszéltünk erről, hogy "korán találkoztunk", de úgy érezzük nekünk így jó. Tegnap azonban láttam rajta valamit, nem tudom megmagyarázni. Tudom, hogy nagyon szeret, tudom, hogy én vagyok a mindene, és tudom, hogy feleségül szeretne venni. Mégis láttam valamit tegnap a szemében, ami fáj...ma beszélek vele erről, csak még nem tudom hogy jó ötlet-e.

Azt hiszem az unokatestvére döntése kicsit hatott rá. De miért? :( Tudom, hogy szeret...

22-L

2012. febr. 14. 13:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha menni akar, persze, hogy nem tarthatom vissza, akkor már nem is akarnám visszatartani...
2012. febr. 14. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet csak beképzeled,hogy láttál valamit a szemében...
2012. febr. 14. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Kicsit paranoias vagy. Ha nincs baj, akkor krealsz egyet.

ezzel csak noveled az eselyet annak, hogy elhagy. Foleg, ha beszelsz is errol vele.

2012. febr. 14. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert a férfiak alapvetően racionális beállítottságúak. De nem fog elhagyni, mert az unokatesódék szakítottak, ne magyarázz bele dolgokat, amiket nem tudsz.Az a biztos, amit tudsz és amit érzel. Szeret és feleségül akar venni. Ennyi, ne kombinálj!
2012. febr. 14. 17:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Beszéltem Vele:)

Elmondtam búmat-bánatomat. Persze nem játszottam el a hattyú halálát. Ő meg szembekacagott, hogy milyen buta vagyok, és azt mondta, hogy pont ezért szeret mert ilyen aggodalmaskodó vagyok.

Kérdeztem, hogy elmondaná-e ha nem boldog, azt mondta, hogy elmondaná.

Tehát lerendeztük a dolgot, azt mondta, ne kombináljak annyit. Én meg azt feleltem "Jó, de Te fiú vagy én meg lány" :D

Köszi mindenkinek:)

2012. febr. 14. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:

JAjjj nagyon örülök ,hogy rendeződőt a dolgotok:)dolgod!

Ugye ugye mi nők komplikálunk:)

2012. febr. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!