Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti kapcsolatotokban nem...

A ti kapcsolatotokban nem volt ilyen? Ti mit tennétek? Bőbben lenn.

Figyelt kérdés
Szóval már egy kicsit elegem van...párom ugrik a az anyja vagy a mamája kér valamit vagy a vinni kell őket valahova,szó nélküle elviszi őket a mi kocsinkkal(anyjáéknak is van),nem is azzal van a gond de ha az én szüleimet vagy engem kell vinni valahova akkor könyörögni kell.Pedig a szüleimet max 3havonta kell vinni valahova,van hogy inkább másnak szólnak.A mamájáéknak(és a nagybátyja) karácsonykor oda kellett adni ajándéknak a lcd tvnket,mer hogy illene nekik egy újabb fajta(így van kb 4-5tvjük),nem számít hogy anyuéké szerelőnél volt,ráadásul ők megvették volna.A számítógépünk(300.000ft os mindennel együtt)is náluk van ,fizetem a netet én meg alig ülök le elé(3hetente 1 alkalom),egész éjszaka és nappal ott ülnek és még a netet is én fizetem stb.párommal közösködünk a fizetésünkön,de nem engedi hogy laptopot vegyek,mert ott a gépünk,de nem érti hogy én a gépez le sem tudok ülni ,mivel 10kmre vagyok tőle és még akkor sem ha náluk vagyok.Minden új cucc oda kerül ide meg semmi vagy csak a használt(hogy értsétek még szülőknél lakunk,de van olyan beosztása a munkahelyén amikor csak tőlünk tud indulni,tehát ő a lakhelyén is lakik meg nálunk is)
2012. febr. 14. 13:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez az hogy anyósék nevén van és így én nem tudom lemondani így csak fizetem...
2012. febr. 14. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne fizesd. :D pofonegyszerű, nem? rajtad nem hajthatja be senki, mivel nincs a neveden. ne légy már ilyen teszetosza!
2012. febr. 14. 19:43
 13/14 A kérdező kommentje:
közös kasszán vagyunk a párommal,tehát ő is kifizeti csak az én gépem(és a páromé) és szinte nem is ülök ott.
2012. febr. 14. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
a közös kassza nem azt jelenti hogy másra költöd,magadra nem...
2012. febr. 15. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!