Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti kapcsolatotokban nem...

A ti kapcsolatotokban nem volt ilyen? Ti mit tennétek? Bőbben lenn.

Figyelt kérdés
Szóval már egy kicsit elegem van...párom ugrik a az anyja vagy a mamája kér valamit vagy a vinni kell őket valahova,szó nélküle elviszi őket a mi kocsinkkal(anyjáéknak is van),nem is azzal van a gond de ha az én szüleimet vagy engem kell vinni valahova akkor könyörögni kell.Pedig a szüleimet max 3havonta kell vinni valahova,van hogy inkább másnak szólnak.A mamájáéknak(és a nagybátyja) karácsonykor oda kellett adni ajándéknak a lcd tvnket,mer hogy illene nekik egy újabb fajta(így van kb 4-5tvjük),nem számít hogy anyuéké szerelőnél volt,ráadásul ők megvették volna.A számítógépünk(300.000ft os mindennel együtt)is náluk van ,fizetem a netet én meg alig ülök le elé(3hetente 1 alkalom),egész éjszaka és nappal ott ülnek és még a netet is én fizetem stb.párommal közösködünk a fizetésünkön,de nem engedi hogy laptopot vegyek,mert ott a gépünk,de nem érti hogy én a gépez le sem tudok ülni ,mivel 10kmre vagyok tőle és még akkor sem ha náluk vagyok.Minden új cucc oda kerül ide meg semmi vagy csak a használt(hogy értsétek még szülőknél lakunk,de van olyan beosztása a munkahelyén amikor csak tőlünk tud indulni,tehát ő a lakhelyén is lakik meg nálunk is)
2012. febr. 14. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen nálunk nem volt, de nem is lesz! Ez röhej! A ti általatok vett tv és gép anyóséknál van? És még a férjed beleszól, mit vegyél, miközben ő több 100ezer forintos elektronikai cuccokat elosztogat? Szerintem elküldeném a francba, menjen, adja haza az egész pénzt anyunak, de rám többé ne számítson! Nem értem, miért nem verted még ki a balhét.
2012. febr. 14. 13:13
 2/14 anonim ***** válasza:
úgy látom, még nem szakadt el az anyjától. Az én férjem is heti 2-3* megy az anyjához, engem nem zavar, mert ilyeneket nem csinál. A tiéd a saját családja kárára intézi a dolgokat. Nem kellene. Nekem ez már meredek lenne. Hogy mit tennék? Megmondanám, hogy döntse el, ki a családja, vagy mehet haza örökre.
2012. febr. 14. 13:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Még szülőkkel lakunk(ő kb3-5nap otthon aztán nálunk van 4napot,munkahely miatt)én már régóta mondogatom neki az összeköltözést,de azzal van hogy nem jönnénk ki a pénzünkből...Ő 26 éves én 24
2012. febr. 14. 13:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem tudom mennyi idősek vagytok, másrészt hogy mennyi ideje vagytok együtt. Nálunk 19 évesen kezdődtek a problémák párom szüleivel( tulajdonképpen az anyjával). Rengeteget küszködtem,mert párom úgymond nem az életre volt nevelve mindent alá tettek, egy levelet nem tudott megcímezni mert egyszerűen nem tudta hogy kell. Mikor az anyja elkezdett fúrni,mert látta hogy komoly a kapcsolat akkor kezdődtek a bonyodalmak,de párom hál istennek belátta hogy ki akarja a rosszat nekünk így le tudott válni az anyjáról, nálatok valószínű ez nem történt meg, mert oké,természetes hogy segítünk a szüleinknek,de ha a másiknak is szüksége van ránk akkor természetes hogy nem fél év mire megmozdulunk neki. Nálatok nincs rendben ez a dolog és ha ezen nem tud változtatni a párod vagy legalább annyit hogy nem világfájdalomnak éli meg ha segíteni kell a másiknak is főleg a saját kocsijukkal...meg kell beszélni ha nem megy akkor meg lépni kell.
2012. febr. 14. 13:20
 5/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, hát ilyen szempontból akármennyire is nehéz (bár ilyen tényekkel nekem nem lenne az) külön kéne mennetek,nem jönnétek ki mi? de azért minden más felesleges luxuscikkre van....na persze, őrizd meg azért a női mivoltod, mert ez változni nem fog.
2012. febr. 14. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem volt és nem is lesz. Eleinte anyós próbálkozott, hogy megvetese a fűnyíróját a férjemmel (akkor még nem volt a férjem), de mondtam, oké, akkor mehet anyukához egyéb dolgokért is, ha őt kell eltartsa és neki kell vásárolgatnia a pénzéből (mindezt úgy, hogy anyós nyugdíja akkor nagyobb volt, mint nálunk az egy főre eső jövedelem). Vagy én, vagy az anyja. Engem választott :)
2012. febr. 14. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem volt soha ilyen.

Első ilyennél megmondtam volna hogy akkor maradjon az anyjánál...

Támogatjuk a szüleit,de nem igy (szüleinek szüksége van rá,alig keresnek vmit)

2012. febr. 14. 13:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem volt,nem is lesz.
2012. febr. 14. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem is éltek együtt, de közös a kassza??? Aztán az a laptop, amit a te pénzedből (is) vettetek, anyóséknál van és még könyörögnöd kell, hogy használd? Hát ez akkora vicc, hogy kész!
2012. febr. 14. 14:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy :S

Mondd le a netet, ne fizesd tovább. Vegyél egy laptopot, Arra fizess elő netet és persze legyen rajta jelszavad. amúgy áll már a lábadra és ne hagyd hogy kihasználjanak!

2012. febr. 14. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!