Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érzitek hányadikak...

Hogy érzitek hányadikak vagytok párotok fontossági listáján? Mégis mik előznek meg?

Figyelt kérdés

Sokszor érzem úgy én a végén kullogok csak. Tudom, hogy forróvérű vagyok aki maximális lángon ég minden érzelmet meg. Bánatot, szerelmet, haragot, örömöt. Ő nyugodt s lasúnak tűnik melettem ami kell is hisz kiegyensúlyoz kicsit. De nekem mindenek az érzelmek, ha haragszom nem eszem, nem alszom míg kommunikációval megnem oldjuk, megnem beszéljük addig nemtudok másra koncentrálni. Örömöm szintén mindent elsöprő.

Ő viszont...elfogadtam, hogy másmilyen hisz ettől oly vonzó. De az az egy bánt, hogy ha veszekszünk akkor mindig minden fontosabb mintén. Őt nem rázzák meg annyira a dolgok. Nyugodt szívvel alszik, eszik, gépezik, dumál bárkivel. Aztán azért munkába menet elött fél órával eszébejutok a hajmosás, ruhahajtogatás, öltözködés, kajaelrakás, táska után de még a rágógumi evés elött. Na én valahol ott vagyok a listán. Az utolsó 10 perce max. :(

Letudja a bűntudatát egy bocsival, elvárja az ölelgetést, puszikákat majd gálánsan távozik, munka után meg mintha misem történt volna. Még nagyobb hévvel eszik, tévézik, a matatja a ruháit sznvedéllyel. :(

De ez nemcsak ekkor van, a ruhahajtogatás s kaja mindig elöttem jár, még mikor az ágyonvárom szexi fehérneműben (vagy anélkül) egyértelmű célzattal. Ő meg mint a hüllő csak piszmog s várat.

Persze most bezzeg itt sündörög a gépnél, hogy had lássa.

2012. febr. 14. 11:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20. hátőőőő, nem. Ha kislányom beteg akkor hazajön, de a multkor kalicis voltam, de mégis túlórázott.

Ha én nagyon beteg vagyok, akkor a lányunk automatikusan a szüleimhez megy (két utcával odébb), hogy tudjak pihenni. Hívom kettőkor, hogy jön-e haza, erre : KICSIM most csináljuk azt a tök jó egyedi szekrénysort, amiről tegnap meséltem. Had maradjak!

Mindezt "cukin" előadva. Neki három szerelme van, abból egy az asztalosszakma!

2012. febr. 14. 15:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Első helyen vagyok! Tudom és érzem!
2012. febr. 14. 19:59
 23/24 anonim ***** válasza:
Lehet hülye dolog, de én nem érzem magam első helyen, viszont nem érzem azt, hogy ne lennék neki iszonyatosan fontos. Mondjuk ez helyzet függő, mert amikor elég durva orvosi problémák merültek fel nálam, akkor ugrott, de amúgy meg nem érzem ezt az első helyet vagy mit.
2012. febr. 14. 20:20
 24/24 anonim ***** válasza:

ma 15:38

hát akkor nagyon sajnálom, de ha neked/ nektek így jó akkor jó én nem tudnám elviselni. :)

2012. febr. 14. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!