Hogy érzitek hányadikak vagytok párotok fontossági listáján? Mégis mik előznek meg?
Sokszor érzem úgy én a végén kullogok csak. Tudom, hogy forróvérű vagyok aki maximális lángon ég minden érzelmet meg. Bánatot, szerelmet, haragot, örömöt. Ő nyugodt s lasúnak tűnik melettem ami kell is hisz kiegyensúlyoz kicsit. De nekem mindenek az érzelmek, ha haragszom nem eszem, nem alszom míg kommunikációval megnem oldjuk, megnem beszéljük addig nemtudok másra koncentrálni. Örömöm szintén mindent elsöprő.
Ő viszont...elfogadtam, hogy másmilyen hisz ettől oly vonzó. De az az egy bánt, hogy ha veszekszünk akkor mindig minden fontosabb mintén. Őt nem rázzák meg annyira a dolgok. Nyugodt szívvel alszik, eszik, gépezik, dumál bárkivel. Aztán azért munkába menet elött fél órával eszébejutok a hajmosás, ruhahajtogatás, öltözködés, kajaelrakás, táska után de még a rágógumi evés elött. Na én valahol ott vagyok a listán. Az utolsó 10 perce max. :(
Letudja a bűntudatát egy bocsival, elvárja az ölelgetést, puszikákat majd gálánsan távozik, munka után meg mintha misem történt volna. Még nagyobb hévvel eszik, tévézik, a matatja a ruháit sznvedéllyel. :(
De ez nemcsak ekkor van, a ruhahajtogatás s kaja mindig elöttem jár, még mikor az ágyonvárom szexi fehérneműben (vagy anélkül) egyértelmű célzattal. Ő meg mint a hüllő csak piszmog s várat.
Persze most bezzeg itt sündörög a gépnél, hogy had lássa.
7. vagyok. Én nem bánom az első kettőt. Tudom hogy a férjem imádja a munkáját, mióta ezen a helyen dolgozik, boldog és kiegyensúlyozott.
Sokkal több jut belőle a lányomnak és nekem, mint mikor a munkája a sor végén volt. Akkoriban folyton kedvetlen, nyűgös, és fáradt volt :(
néha én is úgy érzem, majdnem minden fontosabb nálam... a net, a sz.gép, az anyja, a munkája...én is várhatom őt az ágyon meztelenül, ő csak ül továbbra is a gép előtt.....
ez van...
Egy egészséges párkapcsolatban első helyen szerintem a párunk kell álljon, minden és mindenki más utána...
Egyszer egy tanárom mondta "A párkapcsolat minden mást meg kell előzzön az életünkben, akkor lehetnek gyermekeink is boldogok". Sokat tanultam ettől a nőtől, igaza van. Egy gyerek is csak akkor lehet maximálisan boldog, ha a szülei boldogok, minden más csak ez után következik, következhet, gyerek, munka, család, barátok...
7. vagyok.
Mióta itt dolgozik (asztalosműhely) kevesebbet van itthon, de amikor itt van azt az időt sokkal tartalmasabban töltjük. Játszik a lányunkkal, tudunk beszélgetni, reggel nem úgy kel fel, hogy nabasszus megint menni kell, hanem hogy de jó, ma ezt meg ezt csináljuk, vidáman jön haza nem búvalbélelten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!