Volt már úgy, hogy te kedveltél valakit, ő viszont téged nem?
Figyelt kérdés
Nem szerelemről vagy vonzalomról beszélek,csak arról,hogy te valakinek szereted a társaságát, jófejnek,kellemes személynek tartod ,ő viszont nem bírja a képedet.2012. febr. 13. 19:28
1/5 mus musculus válasza:
Ismerős eset, azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez csak átmeneti állapot volt a másik fél részéről, mert amint közelebbről kezdett megismerni, viszonzottá vált a hozzáállásom.:D
2/5 A kérdező kommentje:
Én már eléggé kiismertem,sok időt töltünk egy légtérben ( munkahely) . Ezt még spékeljük meg azzal,hogy tisztelem és afféle példaképpé is vált számomra.
tudom,hogy ilyenkor nincs mit tenni,nem fogom tukmálni magam,az csak még szánalmasabb szituációt eredményezni..
De olyan rossz érzés :(
2012. febr. 13. 19:36
3/5 anonim válasza:
persze, sajnos ilyen mindenkinél van, de hát ha mindenki szeretne mindenkit, milyen unalmas lenne a világ :)
5/5 anonim válasza:
nekem is van ilyen, pont a munkahelyemen, imádok vele beszélgetni, valahol tetszik is, de ő mindig olyankor jön hozzám beszélgetni, ha valamit akar. és pedig tudja, hogy nekem ő tetszik, vagyis szívesen beszélgetek vele-mégsem jönnek belőle is szintén ezek az érzések :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!