Fontos! Fiúk, szerintetek mennyire természetes h a nő főz? Nálatok mennyire elvárt? Megtudnátok ti is főzni?
Párom (28/F) tud főzni,néha szokott is.
De inkább úgy csináljuk hogy én megfőzök,bármit megfőzök,de ő rak rendet,ő mosogat,mert azt én utálok :D
Cserébe este 11kor is megfőzöm amit kiván,csak mosogatnom,rendet raknom ne kelljen.
Illetve a hagymapucolás is az övé :)
De ha nincs kedvem,akkor megfőz bármit,recept alapján,bár ez csak akkor van ha beteg vagyok.
Én a te pasid nem viselném el.Ha éhes,csinálja meg.
Kivétel ha ő dolgozik,te meg semmit nem csinálsz,akkor a te dolgod hogy melót keress meg elvégezd a háztartásban felmerülő melókat.
N
Az én férjem maximálisan elvárja ezeket a dolgokat. De nem árult zsákbamacskát, tudtam kihez megyek férjhez.
Nekem ez nem is probléma, főzni szeretek, takarítani nem, de a tisztaságot nagyon szóval ha egyedül élnék is meg kell csinálnom. Ha viszont beteg vagyok vagy olyan fáradt, hogy munka után nem megy akkor megkérem, hogy segítsen. És ő segít.
Nem feltétlen miatta csinálom hanem magam miatt, de legfőképpen a gyerek miatt. Tiszta, vasalt ruha kell neki, minden nap meleg étel ami változatos és természetesen tisztaság.
Nekem ezek alaptartozékok. Egyébként a férjem imádja, hogy ilyen pedáns vagyok, de mondom segít ha kérem.
6 éve házasok vagyunk, mindig főzök valamit, de utálok főzni. Nagyon gáz, mi?
Egyébként meg bárki meg tud tanulni főzni, aki akar, bizony, a pasik is, csak neki kell állni.
Nem misztifikálom túl, és nem is várom el.
Arról nem beszélve, hogy többek szerint jobban főzök, mint a párom.
Tehát nem tartom női "kötelességnek" a főzést.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!