Fontos! Fiúk, szerintetek mennyire természetes h a nő főz? Nálatok mennyire elvárt? Megtudnátok ti is főzni?
Nem várom el, de előny. :)
29/F
Ha most hagyod, úgy fogsz járni, mint anyósjelöltem. RABSZOLGA LESZEL! Egy nyavalyás CSELÉD! Hidd el! De aki nem hagyja a pasit elpunnyadni akkor vagy elhagy, vagy rájön, hogy hoppá, azért a nőnek is kell egy kis pihi meg kényeztetés.
23/N
Mi együtt főzünk. A párom segít a szeletelésben, darabolásban, hámozásban, a húst általában ő vágja, bőrözi, csontozza stb. Valamint mosogat is, ha kell (mondjuk van gép, de nem mindent lehet belerakni). Az ízesítéshez nem ért annyira, de képes lenne elkészíteni egyszerűbb ételeket.
Mondjuk évekig lakott egyedül albérletben, tehát eleve "önellátó" lett.
Vasalni keveset vasalunk, de megcsinálja a sajátját.
Porszívóz is, meg szerelget. Elkészíti a reggelit.
Én szívesen kiszolgálom a páromat, ha úgy adódik. De ugyanúgy dolgozom, mint ő, azt gondolom, utána is jó, ha megosztjuk a munkát.
Hű, most látom, mennyire "hagyományosan" neveltek a szüleim, kicsit lemaradtam, pedig csak 27 éves vagyok :)
Bár én "vidéken" (értsd falun :) ) élek, itt az a szokás, hogy a nő a benti munkát végzi, a férfi a ház körülit. Neki nem kell főzni, mosni, takarítani stb., nekem nem kell fát vágnom, füvet kaszálnom, stb. Nem zavar, ha a párom tud főzni, de neveltetésemből fakadóan inkább magamra vállalom...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!