Mit tegyek? Anyósom azt hiszi a fiam az Ő fia!
Figyelt kérdés
Már 5 hónapja folyik a perpatvar,mert anyósom nem tudja megérteni,hogy nem az Ő fiam az én fiam,ha nem csak unokája.Szinte minden egyes látogatásnál összeveszésük,és azért mert mindenért kérdőre von.Mit,hogy csinálok a fiammal,és kiakarja sajátítani Őt!Egy folytába leakar győzni!Ha valaki hozzáér a fiamhoz rajta kívül sírógörcsöt kap.Egyik fórumon a kisfiam képe alá szerelmes verseket írogat,én kitörlöm.Már szóba sem állok vele!Ha majd elmegy pszichológushoz,és lesz róla papírja,hogy alkalmas nagymama szerepre akkor közelébe mehet az 5hónapos fiamnak.Le ülni nem lehet vele,egyfolytában nagymamai jogaival jön elő,és idegesít.Úgy viselkedik mind ha egy féreg volnék,és el kell taposnia!Férjem sem tud mit kezdeni vele!2009. jún. 3. 14:16
11/13 anonim válasza:
Nyugi szarjál bele. Ne engedd be a lakásba és kész. A lábát be nem teheti nem hogy a gyereked közelébe menjen. Én biztos nem nyitnék vitát ilyenekből. Gyámhivatalal meg fenyegetőzhet ,de ilyen körülmények között, a gyámhivatal nem fog tenni semmit. Egyet jegyezz meg a nagyszülöknek az unokával kapcsolatban nincsenek igazából jogaik amíg a szülők élnek illetve cselekvőképesek. Tehát jöhet a gyámhivatallal is .
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Lehet egyfajta érzelmi zsarolás akar ez lenni részéről.Az is gyanús hogy nem lép a gyámhivatal felé,csak fenyeget a férjemen keresztül.Férjem már fel sem viszi a telefont,ha ismeretlen szám hívja,vagy ez a drága anyós!
2009. jún. 3. 20:14
13/13 anonim válasza:
Szerintem beteg. Próbáljátok elhurcolni egy dokihoz, aki rendbe hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!