Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hiszi azt anyósom...

Miért hiszi azt anyósom magáról hogy szuperanya és orvos is?!?

Figyelt kérdés

....ha meg én mondok neki vmit a babával kapcs.-ban akkor rendesen rossz neki h én tudtam... (mert talán az én gyerekem...) 5 hós kislányommal kapcsolatban állandóan okoskodik.már a párom többször is leordította (mert vele szemben is állandóan okoskodik meg morog..), de mintha a fallal csinálta volna.értetlen.na meg a francért kell állandóan felkapkodni meg mindig azt hinni h a gyereknek állandóan csak baja lehet, mikor nyikkan egyet?!? meg h 5perc alatt még egy mohó gyerek sem lakik jól szopival.na de ha ennyi kellett neki, még ha nem is lakott jól?

22 éves vagyok, de hogy értessem meg vele h engem ne okítson?!? MERT NEM VAGYOK RÁ KÍVÁNCSI

most is úgy felidegesített h szétverem a laptopot, kint hüppög magában.

2010. febr. 14. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Bocsi, de te idegbeteg vagy! -.-"

Szépen nyugodtan közöld vele, hogy te egyedül is tudod gondozni a gyereked megfelelően. Ha ez se segít, ne engedd be a lakásba.

2010. febr. 14. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyugi! Pont azért hiszi, amiért az én anyósom is :-S

Szépen, higgadtan nem lehet vele leülni megbeszélni, hogy majd ha szüksége lesz a tanácsára vagy véleményére akkor kérni fogod?

2010. febr. 14. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Figyi nekem 3 gyermekem van.Az első lányomnál én is ezt hallgattam.Utána rájöttem,hogy bólogatok mint a kiskutya,és úgy csinálom ahogy én akarom.Ja és határozottan megtiltottam,hogy felvegye a gyerekem.Én a kezébe adtam mikor jónak láttam.

Ha végképp semmi se jön,be akkor marad az,hogy kitiltod tőletek.Márha nem vele laktok mert akkor mielőbb költözzetek el.

Fel a fejjel.

2010. febr. 14. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám hiszi ugyanezt. Sokat vitatkozunk is rajta, de ez van. Mondd meg neki szépen, hogy köszönöd szépen a tanácsát, de mondd meg neki, hogy ez a te gyereket, és csináld úgy, ahogy nektek jó.
2010. febr. 14. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Bár nem ismerlek titeket, de a legtöbb "ilyen" embernél bejön a behízelgés:

Akkor kell nekifogni, amikor mindenki nyugodt, és épp nem volt balhé.

Elmondod neki, hogy nagyra értékeled a szakértelmét, és milyen jó, hogy ha beteg lesz a gyerek, akkor hozzá tudtok majd fordulni kérdéseitekkel, de egyébként te szeretnéd kezedbe venni a dolgokat, mégis csak a ti kislányotok, és szeretnéd felfedezni te.

Tudom, hogy nehéz ezt megtenni, de összeszorítod a fogad, és ha szerencséd van, akkor elfogadja.

Sok sikert, együtt érzek!

2010. febr. 14. 17:56
 6/9 A kérdező kommentje:
már most lehet h idegbeteg vagyok, csak mert már a szép szó sem segített...egy örökkévalóság volt ez az öt hónap..és még nincs vége. na de már ott tartok h be sem jövünk hozzájuk.majd ha akarnak kijönnek hozzánk (egy városban lakunk) nincs igazam?
2010. febr. 14. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,kicsit önérzetesnek tűnsz.Biztos,hogy minden rossz,amit mond és mindent jobban tudsz nála?Nem tudom,mi olyat tudna tenni az anyósom vagy az anyukám,ami miatt "leordítanám".Ez szerintem tisztelet kérdése.Meg lehet neki rendesen is mondani,hogy mi a probléma.Ha pedig nem érti meg,akkor pedig bólogatni és átgondolni,hogy biztos nincs-e igaza,és elengedni a füled mellett.Csökkenteni a találkozások számát esetleg.
2010. febr. 14. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak szólok: állítólag a férfiak úgy viselkednek a párjukkal, ahogyan az anyjukkal.

Ha leordította a saját anyját, akkor neked sem sok jót jósolok...De ne legyen igazam!

2010. febr. 14. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Megértem hogy ideges vagy. Engem is idegesít, ha valaki beleokoskodik abba amit csinálok (és nem az hogy szépen mondja mint egy tanács, hanem hogy csak úgy lehet csinálni...). Azt javaslom, ne foglalkozz vele, nem éri meg hogy miatta idegeskedj. Amit tehetsz (ha már semmilyen beszéd nem számít neki-szép és ordítva sem) hogy keveset találkoztok. Idővel talán rájön. De ha újrakezdi, szépen mond meg, hogy köszönöd, de Te így vagy úgy fogod csinálni, meg ha 5 perc alatt végez a szopival és esetleg azt mondja anyósod hogy ennyi idő alatt nem végezhet, mond meg hogy talán szomjas volt. De a babád tudja a legjobban hogy mikor mennyi tejre van szüksége - ezt hívják igény szerinti szoptatásnak!

De tényleg ne idegeskedj mert azt a babák megérzik (amúgy megértelek mert én is ilyen vagyok és hasonló a szitu!).

Kitartás és sok boldogságot!

4,5 hónapos kislány anyukája

2010. febr. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!