Vajon örülne neki? Hogyan tegyem meg?
Sziasztok!
28 éves vagyok, és 4 éve együtt vagyok a barátnőmmel. Róla kiderült nemrég, hogy nagyon beteg. :-( Azóta kicsit hidegebben viszonyul hozzám, mert fél hogy ezért elhagyom. Én elhatároztam, hogy megkérem a kezét, hogy ezzel is éreztessem, hogy mennyire szeretem őt. Nem érdekel az, hogy beteg, mert segítek neki és ott leszek mellette mindig, és az sem, hogy idősebb nálam. (csak 6 évvel)
Szerintetek örülne neki? Hogyan tegyem meg ezt a lépést? Mint mondtam eléggé le van törve és meg van ijedve, és velem is másképp viselkedik, és kicsit félek, hogy visszautasít.
Gyonyoru amit csinalsz!!!Ez az oszinte szerelem,szeretet!
Olvastal mar a Tahitian Noni-rol???Majdnem minden rakot gyogyit!!!Ha a penz nem szamit,erdemes lenne kiprobalni a baratnodnek!!!Csak termeszetes gyumolcsbol van,nagyon hatasos!!! Kitartast,gyogyulast es sok sikert!!!
Kivancsan varjuk a beszamolodat holnap:)
Es szoritunk neked!:)
SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emese
Sziasztok!!
Hát megtörtént ami történt. :-) Amikor hazaért az ajtóban vártam, és mondtam, hogy hunyja le a szemét, mert meglepim van. Odavezettem a kanapéhoz ahol a kiskutya szunyált nagyban. Nagyon megörült neki, pontosan olyan volt a kutyus amilyet szeretett volna. Mondtam neki, hogy nézze meg jobban azt a kutyát, mert hozott neki valamit. :-) Hagytam, hogy kibontsa, meglátta a gyűrűt, rám nézett, és megkérdezte, hogy ezt tényleg komolyan gondolom-e. Én meg leültem mellé és elmondtam neki, hogy nagyon nagyon szeretem őt, szükségem van rá, és mindenben segítek neki, ha kell a világ túlsó végére is elmegyek vele, hogy meggyógyítsák, és ketten sokkal erősebbek vagyunk mint a betegsége. Na hát ő elkezdett pityeregni egy picit, de aztmondta, hogy mindenki ilyen férfit szeretne az életben mint én, és látja, hogy tényleg mennyire imádom őt, és igent mondott. Elmondta, hogy nagyon boldoggá tettem őt, hogy így is kell nekem minden problémájával és gondjával együtt, és nagyon szeretne meggyógyulni mert családot szeretne velem. Miután úgy bújt oda hozzám ahogy az előző 3 hétben egyáltalán nem tette, elújságoltam neki a hírt, hogy lemondtam a jövő héttől esedékes 2 hetes amerikai utamat, hogy inkább vele lehessek. (Tudtam, hogy szomorú volt miatta, hogy itt hagyom 2 hétre, noha nem szórakozásból. Mondanom sem kell, hogy nagyon örült neki) Aztán még egy otthoni gyertyafényes vacsi, és így volt kerek az este. Csak azt sajnálom, hogy nem maradhattam vele otthon. Ja, a kutya a Sir Mók nevet kapta. :-))
Köszönök minden segítséget, nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus menyasszonyom van. :-)
UI.: A Tahitian Noni-ról már én is hallottam, de még megbeszélem a párommal, hogy ő szeretné-e a dolgot. Köszi a tippet
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!Veled együtt örülök!:):)
Ja amúgy később se menj ki szerintem külföldre mert más sem hiányzik még nektek,hogy hazagyere a H1N1 vírussal.Ha meg tudod oldani inkább itthonról intézd a külföldi ügyeid.
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!
ÉS MIELŐBBI GYÓGYULÁST A BARÁTNŐDNEK!!!!!!!!
Puszi nektek!
Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy. :-)
Látod a H1N1 eszembe sem jutott. Csak mivel én vagyok majdnem az egyetlen akinek nincs gyereke, engem akartak kiküldeni, de haver bevállalta helyettem, mert tudja, hogy mi van. Az esküvőről elmondtam neki, hogy legyen olyan minden amilyennek ő megálmodta, én csak a vendéglistába szeretnék beleszólni ha kell. :-))))
Na tipikus, ismerős ez, a gyermektelenek diszkriminációja a munkahelyeken - mintha nekünk nem lenne életünk azaz nem lenne jogunk hozzá, mintha más dolga, problémája nem lehet az embernek, mint a gyerek(ek)! :S (Nincs bajom a gyerekekkel, de szerintem nem lehet "rangsorolni" a problémákat...)
Mindenesetre nagyon örülök, hogy ilyen jól sült el, nagyon aranyos történet! Kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon meg a barátnőd, legyen gyönyörű esküvőtök, és majd együtt utazzatok el valami szép helyre! :)
Ne zárkózzatok el az alternatív KIEGÉSZÍTŐ kezelések elől, amennyiben az ártani nem árt. Sose lehet tudni, mi segít, az orvostudomány biztosan csak a náthát tudja gyógyítani :S - rajtam például egy Magyarországon teljesen ismeretlen diéta segített egy másik betegség kontrollálásában (SCD diéta)
És persze jár egy fejsimi Sir Móknak is! (fantasztikus név, nagyon tetszik!) :D:D:D
Ismeretlenül is ölellek mindhármótokat, sok szerencsét!
Köszi szépen, remélem szerencsénk lesz, és hamarosan meggyógyul. Már nagyon szeretném, de persze tudom, hogy még sok megpróbáltatás van előttünk a következő fél-egy évben.
Az alternatív kiegészítő gyógymódoktól nem zárkózunk el, csak tudod annyiféle van mindenütt, hogy az ember azt sem tudja hol áll a feje. Nálunk is a családban a jóakarók megrohamoztak minket különféle tanácsokkal amikor megtudták a hírt. Tudjuk, hogy jót akarnak nekünk, de az lenne a legjobb ha hagynának minket dönteni a sokféle gyógymód felől. Meg igazán az sem használ neki, hogy állandóan arról beszélnek neki a körülötte lévők. (rajtam kívül)
A nászút felől még korai lenne döntenünk, bár van egy pár sziget ahova nagyon szeretnénk elmenni csak sose volt annyi időnk. Sajnos mindketten elég zsúfolt beosztással rendelkezünk. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!