Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miért nem érti meg,...

A párom miért nem érti meg, hogy nem akarok a felesége lenni?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt és van egy öt éves kisfiunk. Nagyon szeretem őket.Már a kapcsolatunk elején leszögeztem,hogy én nem akarok házasodni. Egyszerűen nem akarok olyasmire megesküdni,amit lehet nem tartanék be.Úgy hiszem,hogy adódhat olyan helyzet,amit képtelen lennék megoldani vagy tolerálni. Ezt ne úgy értsétek,hogy minden nyavajáért elhagynám,mert a 8 év alatt átéltünk ezt-azt. Csak muszályból nem szeretnék mellette maradni,azért mert megesküdtem rá. Mégis az együtt töltött idő alatt 5-ször kérte meg a kezem,utoljára két hete. Mióta visszautasítottam,nagyon rideg velem. Miért ilyen fontos ez neki? És miért nem lehet csak egy kicsit engem is megérteni,az én álláspontom?
2012. febr. 11. 22:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
75%

"20-as szövegértés: ez NYOLC éve megy.."

na épp ez a durva.

mert a kérdező, állítása szerint már a kapcsolat elején tisztázta az elveit.

nekem is vannak erős elveim, épp ezért nem tudlak megérteni kérdező. sajnálom, lepontozhattok, de ha nekem egyetlen férfi is ilyen szinten figyelmen kívül hagyná az elveimet, mint neked kérdező, én már a 3. nál elhagytam volna, gyereket meg eleve nem csináltam volna neki.

sorry, nem bírom a logikátlan, nehéz felfogású embereket.

ha párja tényleg szeretné, nem egy gyűrűn egy papiron. és néhány adókedvezményen agyalna már 8 éve, hanem élne vele boldogan, tiszteletben tartva az elveit.

2012. febr. 12. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!