A párom miért nem érti meg, hogy nem akarok a felesége lenni?
Nincs közös jövőtök, más a felfogásotok, más az értékrendetek. Ő hisz a házasság intézményében, te nem. Így nehéz boldogan megmaradni egymás mellett. 1 idő után el fog hagyni, ha igazán boldog szeretne lenni.
Egyébként a házasság nem feltétlen végleges dolog, természetesen adódhatnak olyan helyzetek, amelyeket nem tudnak megoldani a felek, így elválnak.
10.35-ös vagyok
Még egy észrevétel. Szerinted melyik a nagyobb bűn, vétek?
Megesküdni valakivel, akit egy nap elhagysz, mert olyan dolgokat tesz, ami miatt már nem tudsz vele élni, vagy egy elvi kérdés miatt hagyni, hogy egy jól működő család a makacsságod miatt szétmenjen. Nekem az a meglátásom, hogy nem vagy biztos magadban, és ebbe az elvi kérdésbe menekülsz.
Ugyanígy voltam én is. Megmondtam, hogy én nem akarok esküvőt, felesleges az egész.
Aztán csak mondta és mondta, hogy de ő akar és én tudtam, hogy nekem meg ő kell. Így akármilyen hülyeségnek is tartottam az egészet mikor megkérte a kezem akkor igent mondtam, mert ezzel nagyon boldoggá tettem.
És maga az esküvő is jó hangulatú volt ( nem voltak meghívottak), mert láttam, hogy ez milyen fontos neki.
Ennyit szerintem meg lehet tenni a másikért.
20-as szövegértés: ez NYOLC éve megy..
Hűség. Erre kellene esküdni.
Reméljük, az a férfi, ki erre vágyakozik, talál egy tisztaszívű hűséges lányt, az, meg aki erre képtelen, még 70 éven át várhatja kitartóan azt a férfit, akitől a hűséget nem fukarkodja el, akinek a szava, akarata, szíve vágya fontos, akiért feláldozza a gőgjét.
A hűség lényege: hogyha te el is hagysz, én akkor is hű maradok.
Azért annak is van egy pikantériája, hogy esküvő szép, esküvő jó de elválhatsz ha nem tetszik dologgal akarnak rávenni páran a dologra itt. :)
Hát nem akarsz, istenem ez van. CSak nem fognak pisztolyal oltár elé állítani. A férfi embernek tényleg csalódás lehet ennyi kosár igen. De azt csak magának köszönheti, mintegy önmagát büntetve. Megmondtad a véleményed? igen. Szeretetben, hűségben éltek? igen.
Együtt nevelitek a gyermeteket? igen. Továbbra is kitartottál az elhatározásodnál s gondját viseled? igen.
Akkor a pasi nagy hülye, hogy ennyire erőltet valamit amit a másik fél nem akar. Mert mi lessz késöbb ha igent mondasz? Egymást hibáztatjátok majd, mert, hogy neked nem fűlt a fogad hozzá eléggé.
Azért remélem rendeződnek a dolgaitok. :)
Utolsó: köszönöm :)
Emiatt nem fog szétválni az utunk,csak fura számomra hogy már milliószor megbeszéltük a dolgot,és már ötödször jön ezzel.De lehet az lesz,amit írt valaki,vagyis elfogadom a gyűrűt és hordani fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!