Kirobbanó vidámság, mikor igazából csak zokogni lenne kedvem? Miért?
Többször észrevettem, magamon is, és másokon is, hogy sokszor, mikor igazából szomorúak, vagy történt valami megrázó, vagy ami lelki válságot okoz szó szerint, csak jó kedvü(n)k van sokszor...
Hogy felhozzak egy példát, nem nagy baj, de pl csalódok valakiben, vagy összejön valaki valakivel, akit nem is ismerek igazából, de mégis zavar, vagy féltékeny vagyok, mindegy, a lényeg, hogy elszomorít, de egy nagyon rövid idő után, néhány perc, fél óra túlteszem magam, és csak nevetek, jó a kedvem, röhögcsélek, stb...
Ezt észrevettem már másokon is, például barátnőm aki öngyilkos akart lenni, és komolyan is gondolta, előtte kirobbanó jókedvvel mesélt, nevetgélt, pörgött, pedig tényleg elég rossz volt a helyzet...
Vagy másik példa, osztálytársam anyukája beteg, nem tudjuk milyen betegség, nem beszél róla, de a tanárok mindig kérdezgetik, hogy hogy van, meg mi újság... Neki is csomószor túl jó kedve van, olyan visszafoghatatlanul vihorászik meg hülyül, pedig biztos, hogy otthon bajok vannak, és anyukája beteg. Így már voltam én is, hogy ha valami történt itthon, vagy csak összevesztem pl valamelyik szülővel, akkor vagy bőgtem, vagy tényleg "túltettem" magam rajta, és csak nevetgéltem...
Remélem mindenki érti. Ez miért van? Így próbálunk "védekezni", vagy ezzel menekülünk el a problémák elől?
'Hogy felhozzak egy példát, nem nagy baj, de pl csalódok valakiben, vagy összejön valaki valakivel, akit nem is ismerek igazából, de mégis zavar, vagy féltékeny vagyok, mindegy, a lényeg, hogy elszomorít, de egy nagyon rövid idő után, néhány perc, fél óra túlteszem magam, és csak nevetek, jó a kedvem, röhögcsélek, stb...'
Rólam írtál? Pontosan ez a szitu, én még sírni sem tudok, jó kedvem van, de nekem így jó : ) Pedig belül fáj ám, de nem mutatom ezt ki 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!