Fogszabi + bulizás + srác vagyok? Ez csak nekem nem kompatibilis?
plusz haverokkal hülyülni
ez a fogszabis korszak nekem kicsit olyan hogy ,csajozni most inkább nem, hanem a közeli barátokkal vagyok ilyenkor aztán majd fősulin beindul az eszement jó élet
vagy hülye vagyok?
alsófém,felülporcelán, de alul nagyon hülyén néz ki
18f
ha csajozni akarsz és esetleg a fogszabályzó miatt nem jön össze veled valaki akkor az nem is lett volna igazi kapcsolat, fontosabb hogy milyen ember vagy, a fogszabályzó lekerül egyszer, ha bunkó vagy azt nem veszik le csak úgy.
A haverok meg néha húzzák az embert, de ezt ne vedd fel. Kitartást egyszer majd lekerül a fogszabid
jaja én is inkább ez mint a bűntudat hogy hú már rég kéne de beszari vagyok ezért nem:d
135 volt felülre ,90 alulra
győr horváth gabriella
:)
"135 volt felülre ,90 alulra "
225 EZER forint??? :O
hát azér csak nem 225 Ft két sor fogszabi
a jelenbe élj, és szardle bulizz ugyan úgy, nekem pont 18 év elött lett levéve és engem se érdekelt, jó vártam h levegyék de attólmég elmehetsz bulizni és jólérezni magad. és nekem felül alul fém volt.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!