Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabi + bulizás + srác...

Fogszabi + bulizás + srác vagyok? Ez csak nekem nem kompatibilis?

Figyelt kérdés

plusz haverokkal hülyülni

ez a fogszabis korszak nekem kicsit olyan hogy ,csajozni most inkább nem, hanem a közeli barátokkal vagyok ilyenkor aztán majd fősulin beindul az eszement jó élet

vagy hülye vagyok?

alsófém,felülporcelán, de alul nagyon hülyén néz ki

18f

2012. febr. 9. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:

ha csajozni akarsz és esetleg a fogszabályzó miatt nem jön össze veled valaki akkor az nem is lett volna igazi kapcsolat, fontosabb hogy milyen ember vagy, a fogszabályzó lekerül egyszer, ha bunkó vagy azt nem veszik le csak úgy.

A haverok meg néha húzzák az embert, de ezt ne vedd fel. Kitartást egyszer majd lekerül a fogszabid

2012. febr. 10. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nee zavarjon, énis 18 vagyok és nekem is majd lesz.... csak elég drága. én inkább viselném azt mint a gubancos fogakat. Hol csináltatod, és mennyiért, ha megkérdezhetem?
2012. febr. 10. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:

jaja én is inkább ez mint a bűntudat hogy hú már rég kéne de beszari vagyok ezért nem:d

135 volt felülre ,90 alulra

győr horváth gabriella

:)

2012. febr. 10. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:

"135 volt felülre ,90 alulra "

225 EZER forint??? :O

hát azér csak nem 225 Ft két sor fogszabi

2012. febr. 11. 15:50
 5/6 A kérdező kommentje:
a hülyeségen nem állok neki veszekedni látom te még nem néztél utána mennyi 18 év felett
2012. febr. 11. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

a jelenbe élj, és szardle bulizz ugyan úgy, nekem pont 18 év elött lett levéve és engem se érdekelt, jó vártam h levegyék de attólmég elmehetsz bulizni és jólérezni magad. és nekem felül alul fém volt.

18f

2012. febr. 15. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!