Mitől ugráltál örömödben életedben?
még semmitől. olyat tudnék mondani, amitől ugrálNÉK.
jah, de, van egy. amikor magántanuló lettem.
te aya chan tudjuk már rólad hogy csúnyának tartod magad, oké, figyu már, nem kell egy dolog miatt állandóan szar kedvűnek lenned, próbáld abban a testben jól érezni magad amit kaptál ne akarj más lenni
kérdésre am: a legnagyobb örömet nekem akárhogy is nézem eddigi életem során mindig az okozta mikor barátnőm volt..persze akkor sem ugráltam
Én már többször ugráltam örömömben..:)
Például legutóbb amikor megtudtam, hogy egy elég nehéz tárgyból, amiről már teljesen lemondtam, meglett a zh-m és mehetek vizsgázni :)
Egy másik, amikor a mostani párom (akkor még nem voltunk együtt), csak úgy minden előjel nélkül felhívott és mondta, hogy jó lenne ha ott lennék vele :) (kicsit bonyolult volt nálunk ez, megismertük egymást, majd kb másfél hónapig nem volt lehetőségünk beszélni, így mindketten azt hittük, a másik már rég "elfelejtett"..majd véletlen összefutottunk, telefonszám csere egy dolog miatt, de teljesen attól függetlenül hívott aztán)
Volt még pár ugrálás de most így hirtelen nem tudok :D Olyan nem jó, amikor sírtam örömömben? :D Olyan van néhány :D Például amikor életem első Good Charlotte koncertjén voltam :D akkoriban nagyon nagy fan voltam és amikor kijutottam, majd a koncertnek vége lett, hát sírva fakadtam na:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!