Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csináltál már életedben...

Csináltál már életedben valami teljesen önzetlen dolgot? Ha igen mi volt az?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy hétköznapi apróság is lehet önzetlenség, és tud nagy örömet okozni egy másik embernek.
2011. márc. 16. 23:01
 2/7 szamóca. ***** válasza:

attólfügg mennyire vezsed szigoruan az önzetlenséget. ha nem teljesen minden rtelemben, akkor rengetegszer. de bele leeht magyarázni hogy azért adakozok hajléktalannak mert megnyugszik a lelkem tőle.

ha nagyon szigoruan, akoris a barátaimért megteszek bármit. volt már hogy randit hagytam ott este 11 kor három kilométert sétáltam mert a barátnöm rosszul volt és kellettem neki. persze ebbe is bele lehet magyarázni hogy nem telejsen önzetlen...

2011. márc. 16. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:
én ugyan nem akarok belemagyarázni semmit , mindenki döntse el maga hogy szerinte önzetlen volt e vagy nem, és ha úgy érzi igen akkor írja le ide :D
2011. márc. 16. 23:11
 4/7 szamóca. ***** válasza:
jo hát ilyen hétköznapi apró dolgokat szoktam. pénzt vagy kaját adni, önkéntes munkán is voltam már, ruhákat adni... barátoknak segíteni, ilyesmi.
2011. márc. 16. 23:28
 5/7 anonim válasza:
Amikor a palotapincsi kutyusunkat beengedtem a lakásba, nagyon játékos kedvében volt. Egy nagy kaktuszfával játszadozott, majdnem magára borította, mire én egyből belekaptam a kaktuszba, nehogy véletlenül is rá essen. A fájdalom nem volt piskóta, de utána bevallom, jó érzés volt. :))
2011. márc. 16. 23:34
 6/7 Mentifantezsvér ***** válasza:
Nekem az a meggyőződésem hogy az ember semmit sem tesz önzetlenségből. Minden tette mögött van valami szándék ami az ő érdekeit szolgálja. Még a leg önzetlenebb tetteknet tűnő tettek is csak önzések mert az ember azért csinálja hogy boldog legyen a tudattal hogy önzetlennek érzi magát. Ezzt is csak saját magáért csinálja. :) de ezt nem roszból mondom...és azt nem montam hogy Rossz a szándék a tett mögött..csak azt hogy nem önzetlen :D
2011. márc. 17. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
vettem energijaitalt a roma osztálytársamnak :']
2011. márc. 18. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!