Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elmenjek papnak? (jó kép + többi lent)
Szóval az van hogy feladom, hiába mondják sokan, hogy jólnézek ki meg jófej srác vagyok, egyszerűen mindig olyan csajokat fogok ki akiknek van valakije és valamilyen érdek miatt nem dobják azt(itt nem arra gondolok h szeretik... pl.: egy ausztriai útra), vagy épp csak vígasztalásra vagyok jó... Lassan már ott vagyok, hogy papnak megyek vagy bU.zinak, annyira csalódott vagyok már!
blablabla
szerinte ne menj papnak. az egyház sz@r.
a mostani allapotodnal mar tenyleg csak az lehet rosszabb ha papnak vagy buz.inak mesz vagy mindketto egyszerre.
inkabb mennel gigolonak
Ne add már fel ilyen könnyen!!! Tény hogy jól nézel ki,de csak akkor találsz magadnak normális csajt ,ha pl.nem ilyen izompólokba járkálsz akkor ilyen plàza cicák fognak belédszeretni akik csak baszni akarnak!!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!