Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elmenjek papnak? (jó kép + többi lent)
Szóval az van hogy feladom, hiába mondják sokan, hogy jólnézek ki meg jófej srác vagyok, egyszerűen mindig olyan csajokat fogok ki akiknek van valakije és valamilyen érdek miatt nem dobják azt(itt nem arra gondolok h szeretik... pl.: egy ausztriai útra), vagy épp csak vígasztalásra vagyok jó... Lassan már ott vagyok, hogy papnak megyek vagy bU.zinak, annyira csalódott vagyok már!
papnak semmiképp se, ahhhoz komoly elhivatottság kell.
Amúgy meg ilyet se lehet írni, hogy "elmegyek b.zinak", mert az se erről szól (legalább is akiben tényleg megvan a hajlam). És ne hidd, hogy az ő életük is olyan hű de jó, ha pl benne élnél, egy idő után azt unnád meg, hogy ugyanúgy mindenkinek csak szexre kellesz (a többség ugyanis csak arra megy, és nehéz találni normális embert - tapasztalat).
Szóval csak türelem. :)
Hát sajnos ilyen világban élünk. Ezért írtam, ne hidd, hogy a b.ziknak jobb. Bár talán nem is gondoltad azt komolyan :)
a 10.41-es
Külsőre: szép legyen az arca, onnantól már h a szeme, haja, melle, popsija milyen az már mindegy
Belső: hát ne legyen annyira butácska, de ha kicsit még az is az sem baj, csak tudja eladni magát:))
lehessen vele vicelődni, szórakozni, beszélgetni komoly és komolytalan dolgokról
legyen őszinte és merje a szemembe mondani h mit gondol, nem telón vagy neten keresztűl merje csak...
az sem baj ha sportól valamit, vagy legalább néha néha eéjárogat vmit csinálni
nem várom el h állandóan velem legyen, deha lehet azért próbáljon meg velem is annyi időt eltölteni minta barátnőivel
Hát kb ennyi, és ezzel szerintem olyan kicsire leszűkítettem a választási lehetőséget hogy ha még van is ilyen az a világ másik felén van:DDD Igen sok az elvárásom?!?!
Lehet sok, de úgy vélem hogy ugyan ezeket én is tudom vizonozni, ha nem többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!