Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elmenjek papnak? (jó kép + többi lent)
Szóval az van hogy feladom, hiába mondják sokan, hogy jólnézek ki meg jófej srác vagyok, egyszerűen mindig olyan csajokat fogok ki akiknek van valakije és valamilyen érdek miatt nem dobják azt(itt nem arra gondolok h szeretik... pl.: egy ausztriai útra), vagy épp csak vígasztalásra vagyok jó... Lassan már ott vagyok, hogy papnak megyek vagy bU.zinak, annyira csalódott vagyok már!
Vidiripi
Próbáltál már imádkozni? De papnak ne meny el.
Én olyan vagyok amilyet leírtál :)
Debrecen neked mennyire van a világ másik felén? :)
A tested engem nem fog meghatni...
Ehhez több kell, mint a csalódottság. Ez egy életre szóló hivatás, és ha Isten nem hívott meg téged, akkor szar pap leszel. Márpedig belőlük sok van sajnos az egyházban. Úgyhogy kérlek, ne növeld a számukat.
Csakis akkor fogadom el az indítványodat, ha már elmúltál 35 és még mindig nem volt nőd. Akkor talán érett vagy rá.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!