Mit csináljak, hogy a nővérem ne égessen le?
Figyelt kérdés
A haverjaim előtt is úgy hív, hogy öcsike meg puszilgat.
Amikor az utcán suli után találkozunk ott is oda rohan hozzám, hogy "Öcsike!" -.-"
Ráadásul ő az a plázacica típus.
Hosszú szőke haj, műkörmök stb.
2012. febr. 10. 20:40
12/17 anonim válasza:
Majd emlékezz vissza 10 év múlva a kérdésedre - mennyivel másképp fogod látni a dolgot! Nem hiszem, hogy bántani akar ezzel téged, vagy leégetni. Engem a mai napig (közel vagyok a 30-hoz) ...kének (Katikának, Zsuzsikának, stb, nem ez a nevem) hívnak itthon is, a nővérem is, sőt még a főnököm és ezáltal a beosztottak és a megrendelőim is... volt, amikor zavart, de már nem. Így szokták meg, nincs ebben semmi rossz, meg fogod látni te is.
13/17 anonim válasza:
Én soha nem engedtem hogy kicsinyítő képzővel lássák el a nevem, aki megtette annak először szóltam aztán leoltottam, hogy ennyire nem képes. Ez van, van akit zavar. Menj és te is "égesd le". Vagy hozd cikis helyzetbe a haverok előtt hátha abból tanul a cicababa.
14/17 anonim válasza:
Nyugi, ha már 12 vagy, nemsoká abbahagyja. :D Szerintem szólj be neki valamit a haverjaid előtt, mikor közelít feléd, csak leesik neki a tantusz.
15/17 anonim válasza:
Az az igazság, hogy ha a nővére szereti, akkor tudja, hogy az öccse ezt nem szereti. Mert normális ember abbahagyja, ha megkérik rá.
16/17 anonim válasza:
Hát ne találkozz vele az utcán suli után. Menekülj előle, és menj haza külön. Aztán ha lecsesz, hogy ő várt rád, meg minden, akkor mondd neki, hogy azért csináltad, mert ő mindig éget ezzel a hülye Öcsike dumájával. És ha nem hagyja abba, akkor a haverjadat sem fogja látni soha többé.
17/17 anonim válasza:
Találj ki egy jó választ, amit nem szeret, és konzekvensen úgy reagálj rá. Magától abba fogja hagyni. Pl.
-Öcsikeeee! cupp-cupp
-Zsuzsi nénjeeeeee! cupp-cupp
Bármi jó. Lényeg, hogy őt zavarja. Ha abbahgyja az öcsikézést, te is hagyd abba, amivel viszont cukkolod. Legyen egyértelmű, hogy miért kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!