A nővérem férjének a húgának ki vagyok én?
Figyelt kérdés
Vagy rokoni viszonyban vagyunk egyáltalán?2011. dec. 28. 15:59
1/7 anonim válasza:
első ne ugass le másokat, te még annyit sem tudsz!!! a tesója sógornője, nem a tiéd!!!!
rokonok vagytok, de nem nevesíthetőleg...a tesód sógornője... :)
2/7 anonim válasza:
Ő a tesód sógornője, vagy a sógorod tesója, te neki a testvér sógornője vagy a sógornő testvére vagy. Ahogy tetszik. :D
3/7 anonim válasza:
Nem vagytok rokonok.
A nővéred férje neked a sógorod. Az ő húga a sógorod húga ennyi.
4/7 anonim válasza:
Magyarán senkid, és te se vagy senkije...
5/7 anonim válasza:
Tájegységen és kultúrkörön belül más és más a meghatározás. Ráadásul az idővel is változik. Természetesen rokonok vagytok (nem vérszerinti), az meg részletkérdés, hogy mi a neve ennek a kapcsolatnak.
Én úgy tudom, hogy sógora (sőgornője) vagy: báty feleségének a testvére. Fe mint látod, az előttem válaszolók másképp gondolják. Nem mondom, hogy nincs igazuk. A sógor szó jelentésén múlik, az meg nincs kőbe vésve.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. dec. 28. 19:09
7/7 anonim válasza:
Hát igen... sógórnő, sógórnő huga, sokmindenki lehetsz! :D (hugod xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!