Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te szoktál segíteni a rászorul...

Te szoktál segíteni a rászoruló családokon?

Figyelt kérdés
Gondolhatunk itt tűzifára tartós élelmiszerre ruhákra bármire.
2012. febr. 10. 14:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
93%
Külföldön él anyukám húga,tőle havonta kapok ruhacsomagot. Ezek nagyon szépek és jó minőségűek,de van benne olyan,ami vagy nem jó,vagy tudom,hogy nem hordanám őket. Ezeket szoktam összecsomagolni,illetve a már nem hordott ruháimat és egy környékbeli családnak szoktam elvinni,akik dolgoznak(!),de ruházkodásra nem sok pénzük van. Illetve van egy kisnyugdíjas néni a szomszédságban,neki szoktam még alap élelmiszereket (liszt,cukor,rizs)vásárolni ha fizetést kapok.
2012. febr. 10. 18:37
 22/23 anonim ***** válasza:

Az utcán néhány csövinek adok, mert egész nap kint fagynak a hidegben és sajnálom őket.

Az alapítványokkal az a gondom, hogy nem látom ki zsebeli be a pénzt.

A rászoruló nagycsaládosokról meg az a véleményem, hogy ők direkt szülnek annyi gyereket (életeket tesznek tönkre), azért hogy ők kapjanak a gyerekek után támogatást és ne kelljen dolgozniuk. Az ilyet nem támogatnám, hanem kötelezném hogy mondjon le az egyik gyerekéről, akit már tud eltartani a saját munkájából, és kerüljön a gyerek egy szerető családba.

2012. febr. 11. 04:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam, mert még nincs önálló keresetem, amit szabadabban költhetnék.

De ha lenne, akkor is állatmenhelyekre adnám. Valahogy kiábrándultam az emberekből, a sok segélyszervezetből, és a kéregetőkből. Egy állat sokkal inkább megérdemli azt az adományt, mint egy ember.

Maximum egy bajban levő jó ismerősnek segítenék, de neki sem feltétlenül pénzben, hanem inkább élelmiszerrel, ruhákkal, tüzelővel, stb.

2012. febr. 11. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!