Mit gondoltok egy olyan nőről, akinek 25 éves koráig még nem volt normális munkahelye?
Nem a sógornőddel van a baj, hanem veled!
"Irritál"???
Mi irritál benne?
Talán az, hogy nem olyan, mint te?
Nincs a sógornőddel semmi baj, se az életével.
Dolgozott a lány, ahogy írod okos is lehet, nem "kolonckodik", hanem teszi a dolgát.
Csak nem féltékeny vagy?
Szegény sógornőd!
Attól,hogy utálod a sógornődet,még nem biztos,hogy igazad van.Biztosan Te is valami elsötétült agyú szingli vagy,akinek savanyú a szőlő....Egyébként meg nem gáz,mivel eddig tanult,sőt,az dicséretes,hogy tanulás mellett dolgozott,mert ezt sem teszi meg mindenki.Szerintem Te örülnél,ha kolonc lehetnél valaki nyakán,csak hát sajnos ez Neked nem adatott meg,talán pont a stílusod miatt (utálom az ilyen nagypofájú,rosszindulatú nőket).
Jah,meg az országot szidjuk.Szerintem ez nem véletlen.Talán van rá valami okunk...
Szerintem nem gáz. Én 27 vagyok, és még nekem sem volt "igazi" munkám. Másoddiplomát csinálok (egy nem könnyű szakon), illetve doktorjelölt vagyok. És nem érzem magam gáznak. Most fogok elkezdeni dolgozni nemsokára.
Egyébként körülményektől függ minden. A leírtak alapján én nem tartom gáznak a sógornődet. Akkor lenne az, ha évekig csak a lábát lógatta volna, de ezek szerint nem az volt.
Én 22 éves vagyok, nappali tagozaton tanulok még. Két éve dolgozom, alkalmi munkákat végzek (takaritás, bébiszitterkedés stb...), de nem vagyok bejelentve. Egyszerűen se a munkaadó(i)mnak, se nekem nem érné meg anyagilag. Két éve heti rendszerességgel csinálom ezt, hivatalosan viszon olyan, mintha egy napot se dolgoztam volna életemben...
A munka az munka, akárhogy is nézzük. Nem kéne ócsárolni mást csak mert diákmunkán van. Az is jobb, mint a semmi...
Kedves kérdező, neked csak féltékenységi rohamod volt amikor kitetted ezt a kérdést. Volt barátomnak a húga is nekirontott az egyik előttem lévő partnerének, hogy a bátyja az övé, ne vegye el tőle senki. Ilyen lehetsz te is.
És nagyon öreges lehet a gondolkodásod, pl. azok szokták a 25 évest nőnek nevezni nem pedig lánynak, persze nem mindig, de jellemző, meg az egész gondolkozásmódod torz.
Ne ítélkezzél. Én 25 évesen még tanultam. 27 évesen végeztem, már megvolt a leendő állásom. Azóta is ott dolgozom. (Közben még PhD-t is csináltam.)
Szóval rólam elmondható, hogy nem volt normális munkahelyem 25 éves koromig. De egy napot sem töltöttem tétlenül. Vagy tanultam, vagy (utána) dolgoztam.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!