Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan nőről, akinek 25 éves koráig még nem volt normális munkahelye?

Figyelt kérdés
Csak diákmunka. Szerintem elég gáz.
2012. febr. 10. 00:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nincs ezzel baj.Ha úgy nézzük 19 évesen érettségizik , 3 év az alapszak és 2 év a mester , máris 24 éves az illető.
2012. febr. 10. 09:27
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
En is 25 leszek, mire befejezem az iskolat, pedig nem csusztam. Nem hiszem, hogy "gaz" lennek, inkabb attol tartok, hogy majd nem szivesen alkalmaznak, mondvan, no vagyok es nemsokara szulok. Mondhatom en, hogy raerek meg azzal, a munkaadot ez nem kulonosebben fogja erdekelni.
2012. febr. 10. 09:52
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
értelmiségi körökben z a gyakoribb, ha valakinek nem volt még munkája 25 évesen, bátyám 30 éves koráig nem dolgozott sehol, mivel doktorált 3 helyen.
2012. febr. 10. 09:57
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Miért lenne gáz?

ha eddig csak diákként dolgozott, akkor ebből következik, hogy munka mellett tanult, ami külön dicséretes...A munka az munka, akárhogy vesszük. 25 éves koráig ha csak diákmunkája volt, akkor egészen eddig tanult, ami azt jelenti, hogy kb. vagy elvégzett egy 5-6 éves egyetemet, vagy csinált két BA-t, esetleg egy BA-t és egy felsőfokút.... Szerintem kevés ember tanul 25 éves koráig, úgyhogy ez külön szép tőle, hogy volt benne ennyi kitartás szorgalom...

2012. febr. 10. 09:57
 15/29 A kérdező kommentje:

Sógornőmről van amúgy szó. Annyira irritál.

Mivel kiskorában külföldön élt, és más nyelven tanult meg mindent, ezért Magyarországon újra kellett járnia egy osztályt általánosban, ezért csak 20 évesen kezdte el a fősulit. 23,5 évesen végzett a BA szakkal (ott fél éves szakmai gyakorlat volt), utána talált egy munkát kb. 8 hónapra egy diákszövetkezetnél, annak ellenére, hogy már nem volt diák. Most lesz 25 éves (még nem töltötte be) és még mindig nincs munkája. 2 hónap múlva meg egy felsőfokú és egy gazdasági nyelvvizsgára, de én nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem talál rendes állást. Csak a testvéremen "kolonckodik".

2012. febr. 10. 10:38
 16/29 A kérdező kommentje:
"megy" nem meg
2012. febr. 10. 10:41
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem gáz.Nincs munka,senki nem talál.
2012. febr. 10. 10:42
 18/29 anonim ***** válasza:
93%

személyes bajod van csak vele, gondolom minden más dolgába is belekötsz

sok 25 éves még diákmunkát se dolgozott

2012. febr. 10. 10:46
 19/29 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, de neked mi közöd hozzá? Gondolom azért tanul ennyit, mert célja van vele. Megérteném, ha több éve nem dolgozna, s a testvéred tartaná el.

Így viszont az írásodban csak irigységet és rosszindulatot érzek, még ha tagadod is.

2012. febr. 10. 10:49
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

ha otthon reszelgetné a körmét megérteném a felháborodásodat.....de így, hogy tanul, diákmunkát dolgozott, és most azért nem egy könnyű vizsgára készül, úgy, hogy ebben az országban szinte semmi munkalehetőség nincs....úgy elég rosszindulatúnak és irigynek tünsz csak....:):):)

23L

2012. febr. 10. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!