Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok egy olyan...

Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek a hobbija a vadászat?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem is az állatok gyilkolásán akadok ki (bár nagy állatvédő vagyok) hanem azon hogy minden héten 1-2 napig felmegy a hegyekbe a lesre, és addig egyedül kell otthon lennetek. Minden héten...
2012. febr. 9. 16:03
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg hihetetlenek ezek a válaszok :) Mi lenne ha jönne egy katasztrófa és muszáj lenne valami vadat lőni hogy életben maradjunk? Majd élnétek gazokon meg mohán, ugye? Pár nap után előtörne belőletek az ösztön és még a nyers húst is befalnátok. A természetben nincs könyörület a vadak nem tesznek különbséget ember és ember között lehetsz te fene nagy "állatvédő" akkor se kapsz kegyelmet. Ezeket úgy mondom hogy nem vagyok valami nagy húsevő. A másik meg az hogy pont ti tesztek különbséget állat és állat között. Szúnyogok, legyek, pókok nem hiszem el hogy nem öltetek le már ezek közül valamelyiket. Most jöhettek azzal hogy egy szarvas meg egy szúnyog nem ugyanaz a szint. Ez így igaz viszont ő is ugyanolyan élőlény!
2012. febr. 10. 18:22
 42/50 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 39-es válaszadó, a koravén jelzőről csak annyit, hogy akinek nem inge, nem is veszi magára......

Rühellem az ilyen ájtatos, álszent szöveget, hogy jujj, szegény állatok stb. Az embert mindenevőnek teremtette a teremtő.

2012. febr. 10. 22:58
 43/50 anonim ***** válasza:
16%

Akkor te egyél mindent, ha téged így teremtett valami senki se látott senki se hallott mese. De edd meg a szalvétát meg az asztallábát is. Kérlek.

A hús egészségtelen és káros. Nem hiába lehet helyettesíteni.

Én köszönöm, de az evolúció során alakultam ki, testem egyedi és egyedi igényei is vannak.

2012. febr. 10. 23:53
 44/50 anonim ***** válasza:
94%
43! Az evolúció is gyárthat selejtet.
2012. febr. 11. 11:47
 45/50 anonim ***** válasza:
95%

Nem is tudtam, hogy az emberek növényevőkké fejlődtek az "egyedi" evolúció során!?

Evolúciós barátnőnknek meg ha egy kis husira lenne szüksége, hogy életben maradjon, akkor kívánom, hogy legyen elég ideje kivárni, amíg az állatai végelgyengülésben meghalnak, vagy esetleg emberbaráti szeretetből felakasztják magukat az első fára.

Az ember mindenevő! Ha kell embert is eszik! Nem egy példa volt rá a történelem során, például:

[link]

Úgy,hogy lehet papolni!

Aki nem akarja megérteni a dolgok lényegét, az nem is fogja! De túlélni sem fog!

Kedves kérdező: inkább egy férfias vadász, mint egy magokon meg csírákon élő nyápic, aki rajtad éli ki a soha ki nem elégített, finom ételek utáni étvágya okozta idegbeteg hajlamait!:-))

2012. febr. 11. 13:40
 46/50 bubobubo válasza:
100%
Ha szereted akkor nem foglalkozol ilyen dologgal akkor úgy szereted annak szereted ami ő maga és ha pont vadász akkor azt is vele szereted. Ha meg ez a dolog téged el tud tántorítani tőle hogy vadászik akkor nem is szereted és nem kell összeházasodni. Most még zavar hogy otthon kell lenned egyedül később örülni fogsz neki amúgy meg menj vele és olyan csodákat láthatsz amit otthon sose fogsz tapasztalni.
2012. febr. 14. 20:50
 47/50 bubobubo válasza:
Az itt is megjelenő úristen a rohadt vadász lelövi a szegény ártatlan őzikét embereknek meg nem küldöm el mégegyszer ha akarják olvassák el a véleményem. Itt megtehetik 23.24. hozzászólás: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__vadallatok__2641974-a..
2012. febr. 14. 20:54
 48/50 bubobubo válasza:
Elnézés helyesbítek 24. 25. hozzászólás
2012. febr. 14. 20:55
 49/50 anonim válasza:
50%
Amikor a párom a barátja unszolására vadászni kezdett, 4 év együttélés után elköltöztem. Ennek 3 éve. Azóta nem láttam. A vadász az én szótáramban ócska, hitvány gyilkos. fokozzam még?
2013. febr. 6. 20:57
 50/50 anonim ***** válasza:

Jókai: Szép Mikhál

kedvenc gerlicéit kellene megfüznie apjának, hogy férjhez mehessen mészáros (?) udvarlójához.

Aztán akihez férjhez megy, kiderül, hogy az a hóhér.

én viszont 18 éves koromig nem ettem húst ösztönösen, kihánytam, ha nagy ritkán belémtömték

Ez nem döntés kérdése volt, hanem ösztönös.

2013. febr. 6. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!