Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek a hobbija a vadászat?
Kedves 39-es válaszadó, a koravén jelzőről csak annyit, hogy akinek nem inge, nem is veszi magára......
Rühellem az ilyen ájtatos, álszent szöveget, hogy jujj, szegény állatok stb. Az embert mindenevőnek teremtette a teremtő.
Akkor te egyél mindent, ha téged így teremtett valami senki se látott senki se hallott mese. De edd meg a szalvétát meg az asztallábát is. Kérlek.
A hús egészségtelen és káros. Nem hiába lehet helyettesíteni.
Én köszönöm, de az evolúció során alakultam ki, testem egyedi és egyedi igényei is vannak.
Nem is tudtam, hogy az emberek növényevőkké fejlődtek az "egyedi" evolúció során!?
Evolúciós barátnőnknek meg ha egy kis husira lenne szüksége, hogy életben maradjon, akkor kívánom, hogy legyen elég ideje kivárni, amíg az állatai végelgyengülésben meghalnak, vagy esetleg emberbaráti szeretetből felakasztják magukat az első fára.
Az ember mindenevő! Ha kell embert is eszik! Nem egy példa volt rá a történelem során, például:
Úgy,hogy lehet papolni!
Aki nem akarja megérteni a dolgok lényegét, az nem is fogja! De túlélni sem fog!
Kedves kérdező: inkább egy férfias vadász, mint egy magokon meg csírákon élő nyápic, aki rajtad éli ki a soha ki nem elégített, finom ételek utáni étvágya okozta idegbeteg hajlamait!:-))
Jókai: Szép Mikhál
kedvenc gerlicéit kellene megfüznie apjának, hogy férjhez mehessen mészáros (?) udvarlójához.
Aztán akihez férjhez megy, kiderül, hogy az a hóhér.
én viszont 18 éves koromig nem ettem húst ösztönösen, kihánytam, ha nagy ritkán belémtömték
Ez nem döntés kérdése volt, hanem ösztönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!