Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok egy olyan...

Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek a hobbija a vadászat?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem is az állatok gyilkolásán akadok ki (bár nagy állatvédő vagyok) hanem azon hogy minden héten 1-2 napig felmegy a hegyekbe a lesre, és addig egyedül kell otthon lennetek. Minden héten...
2012. febr. 9. 16:03
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%

párom apja vadász, vadőr

a vadászat nem úgy megy, hogy amit éppen meglátok az le is lövöm, meg van szabva, hogy melyik állatot lehet kilőni és melyiket kell

2012. febr. 9. 16:27
 12/50 anonim ***** válasza:
41%
Akkor ennyi erővel a hivatásos még rosszabb, azért választja azt hogy hivatalból gyilkolhasson... szal semmi értelme amit írtál
2012. febr. 9. 16:34
 13/50 anonim ***** válasza:
77%

Nem zavarna semmilyen téren. Én is lelkes állatvédő vagyok, de attól még nem szólom le se a húsevőket, se a vadászokat. Ez egy szükséges dolog a világon.

A távollét már tényleg nagyobb dilemma. De miért megy olyan héten, ha csak hobby? Miért nem mondod el neki, hogy nem szeretsz egyedül otthon lenni, menjen inkább csak kéthetente. Olyankor te is tudsz valami programot csinálni barátnőkkel, vagy ilyesmi:)

2012. febr. 9. 16:35
 14/50 anonim ***** válasza:
36%

vadász=gyilkos.

Én inkább szemét embereket lőnék ki élvezetből, nem az ártatlan állatkákat :(((

2012. febr. 9. 16:35
 15/50 anonim ***** válasza:
63%
Ha egy szál késsel hegyi medvére vadászik akkor igen. :)
2012. febr. 9. 16:38
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

"...nem a hobbija alapján kell férjet választani..."

Témától független.

Azért az ember hobbyja sokat elárul a személyiségről, szóval ha ezt egy párválasztásnál figyelmen kívül hagyod, akkor jó úton vagy egy rossz kapcsolat felé.

2012. febr. 9. 16:41
 17/50 anonim ***** válasza:
67%

A hivatásos vadásznak nem csak az a dolga,hogy vadásszon.Az erdő és vad védelem,vadállomány feltérképezése,beteg -sérült-veszett állat kilővése stb.....Nem ész nélkül gyilkolászik....

A hobby vadász csak gyilkol és ezt élvezettel csinálja.Egyszer olvastam,hogy a legtöbb gyilkos állatokkal kezdi.

2012. febr. 9. 16:41
 18/50 anonim ***** válasza:
50%

Nem, mert én imádom az állatokat. Nekem mindegy, hogy hobbiból gyilkolja őket, vagy csak a szabályok által "megengedett" állatokat gyilkolja le.

Azzal nem lenne bajom, hogy hetente 1-2 napot elmegy a hegyekbe, akinek a férje sokat dolgozik, ennél többet is vannak külön....mint pl. nálunk. Heti 1-2 nap semmi, nem vagytok összenőve. Az állatgyilkolás viszont nem fér össze azzal, hogy valaki szereti őket.

2012. febr. 9. 16:57
 19/50 anonim ***** válasza:
89%

Én max. akkor, ha már nagyok lennének a gyerekeim, de ha nem, én egy ilyen férfival nem terveznék családalapítást.

Túl sok ez a távollét. Főleg gondolom hétvégére esne, a gyerekek is akkor szabadok, tehát nem.

Arról nem is szólva, hogy én is állatbarát vagyok, ez meg már túlzás, hogy minden héten lövöldözünk.

2012. febr. 9. 17:03
 20/50 anonim ***** válasza:
83%

Ha horgász lenne a férjed?

Mert az enyém az!Ha azt vesszük, ő meg a halakat fogja ki,és nem dobja vissza,megesszük...

Amúgy nem hiszed el, de a 24 év alatt én is megszerettem a horgászatot.

Mondjuk,az engem is zavart ,amikor 2-3 napra a haverjaival ment el horgászni...

Mostanában már együtt járunk...

Ha vadász lenne,is elfogadnám.

Ettől nagyobb bajod ne legyen vele,szerintem...

2012. febr. 9. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!