Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok egy olyan...

Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek a hobbija a vadászat?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem is az állatok gyilkolásán akadok ki (bár nagy állatvédő vagyok) hanem azon hogy minden héten 1-2 napig felmegy a hegyekbe a lesre, és addig egyedül kell otthon lennetek. Minden héten...
2012. febr. 9. 16:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
38%

nem

ne gyilkoljon,

ne csatangoljon úgy, hogy semmi kontroll, nem tudom, merre jár

2012. febr. 9. 17:26
 22/50 anonim ***** válasza:
63%
Vegetáriánus és állatvédő vagyok 10 éve, úgyhogy esélytelen.
2012. febr. 9. 17:27
 23/50 anonim ***** válasza:
67%
Már hozzámentem egyhez. Most együtt vadászunk, horgászunk. Én mindig, ha tudok, vele megyek. Így egyikünk sincs egyedül túl sokat. És én szeretem a vadhúst, és a halat is.
2012. febr. 9. 17:36
 24/50 anonim ***** válasza:
77%

a párom is szeret vadászni, én olyna típus vagyok, aki a muslincát is megmenti a pohárból.

nem vagyunk egyformák.

felőlem mehet vadászni, addig az 1-2 napig én is csaj napot tartanék. mindenkinek kell egy kis magán szféra.

úgy tudom a vadászat is szigorúan be van szabályozva

csak ne hozza haza, amit lelőtt, mert nem akarom tudni. ennyi.

max néha egy közös baráti bográcsozás beleférne de akkor se akarom látni a tetemet.

de ha ez az egyetlen ellentét közöttünk, az már jó.

30N

2012. febr. 9. 17:41
 25/50 anonim ***** válasza:
76%
En nem nem, mert lelkes allatvedo vagyok. Nem azert, mert vadaszik, hanem, mert nagy valoszinuseggel alap dolgokrol gondolkozunk maskeppen.
2012. febr. 9. 17:43
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

utolsó előtti vagyok (30N)

igen, természetesen csak akkor, ha mellette a szabadidőnk közösen is megmaradna egy egészséges szinten.

2012. febr. 9. 18:35
 27/50 anonim ***** válasza:
89%

kedves kérdező, emlékszel arra, amikor a szex és new york2-ben Carrie és Big kitalálták a heti 2 szabadnapot, amikor csak maguknak lehetnek,egyedül - mindenki hogy hüledezett?

szerintem meg lehet beszélni.

mondjuk én inkább heti 1-1,5 nappal vagy 2heti 2 nappal értenék egyet. ha mellette heti 1 nap csak egymással törődünk pl ki sem bújunk az ágyból, vagy elmegyünk berúgni és karaokezni, romantikus vacsorára, vagy sétálni vagy akármi

, heti 1 napot mondjuk szigorúan csak a gyerekekkel (ha vannak) közös program pl vidámpark, állatkert, társasozás, és a gyerek választhat.

a maradék 3-4nap meg ahogy esik úgy puffan, legyen mondjuk heti egy este a barátokkal is, egy beülős, vagy egy bulizós, még mindig marad jópár nyugis tv-zős este a hétre.

kinek mihez van kedve. de nem is rossz heti 1 éjszakát külön tölteni, biztos hiányozna az ölelésem a hideg vadászházban és akkor fellendülne az erotikus chat vagy telefonálás közöttünk ugyanúgy, mint amikor az egyikünknek el kell utaznia valamiért ;-)

na meg nehogy kiderüljön hogy emberekre vadászik mint David Osborn: Vadászidény c könyvében... jó, csak viccelek :D

2012. febr. 9. 18:43
 28/50 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, de nem. Én ellenzem a hobbyvadászatot.
2012. febr. 9. 19:26
 29/50 anonim ***** válasza:
84%

Elvenne egy férfi egy olyan nőt, aki szeretné minden hétvégén rövid pórázon tartani?

Elvenne-e a férfi egy olyan nőt, aki nem fogadja el őt olyannak amilyen?

Elvenne-e a férfi egy olyan nőt, aki nem érdeklődik a hobbija iránt? "Kiakad" azon, ami a másiknak örömet okoz.

Hát, kedves férfiak! Válaszoljatok neki!

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, inkább kérdezek: Szereted őt? Ha igen, nem kérdés a kérdésed!

Sok boldogságot!

2012. febr. 9. 19:50
 30/50 anonim ***** válasza:
45%
Olvasom a válaszokat és nem hiszem el hogy ennyi idióta szánalmas ember van. A vadász csak fenn tartja a természet egyensúlyát és ezzel csak jót tesz az állatvilágnak. A vadászok nagy tiszteletben tartják az állatokat nagyobban mint ezek az undorító állatvédők akik csak képeken láttak vadat!
2012. febr. 9. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!