Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek a hobbija a vadászat?
nem
ne gyilkoljon,
ne csatangoljon úgy, hogy semmi kontroll, nem tudom, merre jár
a párom is szeret vadászni, én olyna típus vagyok, aki a muslincát is megmenti a pohárból.
nem vagyunk egyformák.
felőlem mehet vadászni, addig az 1-2 napig én is csaj napot tartanék. mindenkinek kell egy kis magán szféra.
úgy tudom a vadászat is szigorúan be van szabályozva
csak ne hozza haza, amit lelőtt, mert nem akarom tudni. ennyi.
max néha egy közös baráti bográcsozás beleférne de akkor se akarom látni a tetemet.
de ha ez az egyetlen ellentét közöttünk, az már jó.
30N
utolsó előtti vagyok (30N)
igen, természetesen csak akkor, ha mellette a szabadidőnk közösen is megmaradna egy egészséges szinten.
kedves kérdező, emlékszel arra, amikor a szex és new york2-ben Carrie és Big kitalálták a heti 2 szabadnapot, amikor csak maguknak lehetnek,egyedül - mindenki hogy hüledezett?
szerintem meg lehet beszélni.
mondjuk én inkább heti 1-1,5 nappal vagy 2heti 2 nappal értenék egyet. ha mellette heti 1 nap csak egymással törődünk pl ki sem bújunk az ágyból, vagy elmegyünk berúgni és karaokezni, romantikus vacsorára, vagy sétálni vagy akármi
, heti 1 napot mondjuk szigorúan csak a gyerekekkel (ha vannak) közös program pl vidámpark, állatkert, társasozás, és a gyerek választhat.
a maradék 3-4nap meg ahogy esik úgy puffan, legyen mondjuk heti egy este a barátokkal is, egy beülős, vagy egy bulizós, még mindig marad jópár nyugis tv-zős este a hétre.
kinek mihez van kedve. de nem is rossz heti 1 éjszakát külön tölteni, biztos hiányozna az ölelésem a hideg vadászházban és akkor fellendülne az erotikus chat vagy telefonálás közöttünk ugyanúgy, mint amikor az egyikünknek el kell utaznia valamiért ;-)
na meg nehogy kiderüljön hogy emberekre vadászik mint David Osborn: Vadászidény c könyvében... jó, csak viccelek :D
Elvenne egy férfi egy olyan nőt, aki szeretné minden hétvégén rövid pórázon tartani?
Elvenne-e a férfi egy olyan nőt, aki nem fogadja el őt olyannak amilyen?
Elvenne-e a férfi egy olyan nőt, aki nem érdeklődik a hobbija iránt? "Kiakad" azon, ami a másiknak örömet okoz.
Hát, kedves férfiak! Válaszoljatok neki!
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, inkább kérdezek: Szereted őt? Ha igen, nem kérdés a kérdésed!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!