Hogyan legyek jó apa?
Majdnem minden éven külföldön vagyok általában fél évig a munkám miatt. Nem muszáj menni, de élni kell valamiből és az eredményeim is jobbak lesznek. Nem fontosabb mint a család. Ha belegondolok alig ismerem a gyerekeimet mert túl elfoglalt voltam. A kisebbikkel még nem is beszélgettem normálisan, talán egyszer vagy kétszer pedig nem ezt érdemli. Szoktam velük játszani és néha elviszem őket pár órára ahova szeretnék de ezzel nem pótolok semmit. Tudom, hogy szar vagyok de változtatni szeretnék csak nem tudom, hogy hogy csináljam. Mit csinálhatnék? Ugye még nem túl késő?
Lányok mindketten (az egyik 7, a másik 5 éves).
32/F
Nem, nem túl késő. :)
Amikor csak teheted, szeretgesd őket, öleld magadhoz őket, puszilgasd őket, érezzék fizikálisan is, hogy szereted őket.
Játssz velük hármasban, majd úgy, hogy néha a kisebbikkel, néha a nagyobbikkal. (Az egyensúly maradjon meg.)
Szervezzetek családi programokat, kirándulásokat, sétákat, esetleg kutyasétáltatást stb.
Készíthetsz Te magad is olyan játékot, hogy kis papírcetlikre kérdéseket írsz. (Mi a kedvenc ételed? Mivel szeretsz a legjobban játszani? Mitől félsz a leginkább? -persze te segítesz nekik olvasni.) Az egyik húz, a másik kettő próbálja kitalálni. A húzó végül megmondja a helyes választ, aki eltalálta, kap egy puszit. :)
De a feleséged segítségét is kérheted, mondd el neki ugyanezt, amit itt leírtál a magyarázatban, biztosan örömmel fog segíteni ő is. Sok szerencsét! :)
éN MÁR ETTŐL IS BOLDOG LENNÉK HA A PÁROM ILYESMIN TÖRNÉ A FEJÉT, DE SAJNA A FEJÜNKRE SE SZARIK..:-((
bocs caps off...
még jó hogy irta hogy lányok mindketten:-))
Egyébként meg nem vagy sz.ar!! És nem késő, ha abban a kis időben tudsz annyi szeretetet nyujtani nekik!
előző előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!