Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kívülállóként mi erről a...

Kívülállóként mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 10 éve vagyunk együtt,4 és fél éve házasok.Van egy 2 éves kislányunk.Szeretjük egymást,de már nem olyan a kapcsolatunk mint régen.Minden szeretet a gyereké.Férj és feleségként nem vagyunk a legjobbak.Beszélgettünk is róla már nem egyszer.A férjem barátja évek óta szeret engem,amiről a házasságunk után szólt nekem.Azóta emailezünk.Most én is gondolkodóba estem,hogy érdemes-e egy megszokott,nem rossz,de nem is boldog kapcsolatból kilépni egy jobb reményében.(Ha Ő nem kezdeményezett volna meg sem fordult volna a fejemben.)
2012. febr. 8. 10:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt biztonságnak nevezik. Megvan mindenunk, szépen élunk, egy éves a kislányunk. Mindenért kuzdunk az életben. 6 éve vagyunk egyutt, de csak másfél éve házasodtunk ossze. Lehet, hogy egy uj pasival az elején más minden, izgalmas, szemvedélyes, de mi lessz 5-10 év mulva. Szerintem minden ugyan ugy ellaposodik. En nem rugnám fel e miatt a házasságomat, foleg, hogy nem is rossz a házasságom.
2012. febr. 8. 11:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól megmondta a 2. hozzászóló.

Én semmiképp nem hagynám ott a férjemet, sem gyerekemet. (Igen, tudom, férjnél vagyok 15 éve, és akármi lenne megpróbálnánk rajta csiszolni, a válás, másik személy fel sem jöhetne mint esély) De ti tudjátok! Ez a véleményem!

34/N

2012. febr. 8. 11:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igen épp ez az amit nem szeretnék,hogy a gyerek sérüljön,és a válás gondolata sem merült föl soha bennem.Normális családot akarok,hisz én is teljes családban nőttem fel,ami ritka dolog sajnos.Nem ugrok semmibe,hisz 4 és fél éve csak emailezünk.A legjobb barátok lettünk és sajnos rádöbbentem,hogy úgymond Ő az az ember akivel 100%osan megértjük egymást.Szavak nélkül értjük egymást.Erre szokták azt mondani,hogy évekig ott voltunk egymás szeme előtt csak nem vettük észre.
2012. febr. 8. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiába nem vettétek észre egymást. Csak most vagy így, pár év múlva megint észre sem vennéd. A férjed vetted észre, nem hiába. Te családanya vagy, ez felelősséggel jár, ilyet te már nem tehetsz. Legfeljebb, ha a gyerek felnő. PONT.
2012. febr. 8. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
ja már ugyan már Ő a 100% os persze persze... Ne légy naiv! Amint 3 év mulva nyitott ajtónál sz@rik, böfög, fingik ugyanugy mint a mostani hidd el már jó ha csak 20% látsz benne. És? Ott leszel két szék között a pad alatt. Akármilyen szép és jó meg igy meg ugy nem ér annyit hogy felrugd a családodat!
2012. febr. 8. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

AZ a véleményem, hogy a férjed "barátja" egy utolsó szemétláda.

És téged sem kell félteni...

2012. febr. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!