Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kívülállóként mi erről a...

Kívülállóként mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 10 éve vagyunk együtt,4 és fél éve házasok.Van egy 2 éves kislányunk.Szeretjük egymást,de már nem olyan a kapcsolatunk mint régen.Minden szeretet a gyereké.Férj és feleségként nem vagyunk a legjobbak.Beszélgettünk is róla már nem egyszer.A férjem barátja évek óta szeret engem,amiről a házasságunk után szólt nekem.Azóta emailezünk.Most én is gondolkodóba estem,hogy érdemes-e egy megszokott,nem rossz,de nem is boldog kapcsolatból kilépni egy jobb reményében.(Ha Ő nem kezdeményezett volna meg sem fordult volna a fejemben.)
2012. febr. 8. 10:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
..beszélj a férjeddel és utána dönts hogy mi az ami neked megfelelne és mi neki.. és figyeld a gyerekek szempontját hogy ne sérüljenek annyira
2012. febr. 8. 10:26
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

Komolyan nem értelek. Azt gondoltad, hogy életetek végéig lángoló szerelemmel fogjátok szeretni egymást?

Ez a házasság. Jóban-rosszban.

Szerinted a férjed barátjával nem ugyanez lenne 10 év múlva? Akkor megint mást keresel majd?

2012. febr. 8. 10:26
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
1-es vagyok... ne ugorj bele hülyeségbe egyből ne hogy megbánd a dolgot csak okosan:)
2012. febr. 8. 10:27
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

A gyereked érdeke kellene a legfontosabbnak lenni. A házasságod hozzátok rendbe,ne más után koslass.

A jobb remény nagyon ritkán válik valóra. A gyereked fog megsérülni a te "reményeid" miatt.

Mikor fogják már fel a mai nők,hogy nem a saját állítólagos boldogságuk a fontos,hanem a család.

2012. febr. 8. 10:29
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerinted a barát iránt csak azért érdeklődsz, mert friss és még egyenlőre szenvedélyes. Gondolj bele, ha nem lenne a férjed, akkor szóba állnál azzal a másik férfival, mint pasi? Lehet, akkor észre sem vennéd, csak most ebben a helyzetedben imponál, hogy valaki így tekint rád.

Tedd fel a kérdést magadnak: a férjed és a kislányod nem érdemel meg egy lehetőséget? Miért nem adjátok le a gyereket nagyszülőkhöz/barátokhoz és mentek el szórakozni? Mozi, vacsi, vagy csak egy séta valami szép helyen?

Szerintem természetes, hogy egy idő után elmúlik az a rajongó szerelem, amikor még legszívesebben minden percet együtt töltenétek. Ha gyerek jön meg pláne.

De ha ilyen könnyen feladnád, akkor nem is voltál igazán szerelmes.

2012. febr. 8. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:
bocsi, az elején az szerintem akart lenni
2012. febr. 8. 10:33
 7/16 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy hidd el, senki nem fog rátok rossz szemmel nézni, ha néha gyerek nélkül akartok lenni.
2012. febr. 8. 10:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod "barátja" így tud a dolgokhoz hozzá állni, ráadásul úgy, hogy egy 2 éves gyereked is van, akkor csak annyit mondok, hogy szar aljas ember az akivel kezdenél. Ilyen barátok mellett tényleg nem kell ellenség az embernek... szép mondhatom.
2012. febr. 8. 10:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
otthagynád a férjedet, akivel még arról is tudsz beszélni h problémák vannak a kapcsolatban, szóval őszinték tudtok lenni egymással, ami manapság nagy szó, egy olyan emberért, aki képes egy házas nőt fűzni? Milyen férfi az ilyen? Mikor megleszel neki, máris új után fog nézni, míg a férjed ott van melletted most. Szerintem kérjétek meg anyóst, vagy szerezzetek bébiszittert, töltsetek időt kettesben ne dobj ki 10 évet egy szoknyapecérért. Lehet h azt hiszed h szeret, de valójában csak izgalmas neki h férjes asszonnyal kavar. Hidd el megunna...Sok sikert!
2012. febr. 8. 10:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 10éve vagyunk együtt 2éves gyerekkel.A házasságunk is hasonló mint a tiétek.Semmi izgalom nincs benne jól elvagyunk.nekem eszembe sincs ezt felrugni,nekem bőven elég az hogy a lányom egy normális családban nő fel,nincs az a férfi akiért ezt eldobnám.
2012. febr. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!