Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy a nők miért mosnak a pasijukra :o. A f.aszi nem tudja berakni a ruhát a mosógépbe, és benyomni a gombot, majd kiteregetni? :D Tudod, mikor mosnék bárkire is (max. ha gyerekem lenne, de akkor is a férjemmel ketten csinálnánk). Igen, van férjem, de tisztel annyira hogy nem velem mosatja a sza.ros gatyáját, hanem kimossa maga, ez teljesen elvárható egy egyenrangú kapcsolatban, elég volt már a nők évezredes rabszolgaságából. Szóval a válasz: nem tudom, hogy foltos-e az alsója, mert nem látom, csak amikor már tiszta, és ott van a szárítón.

*Egy régebbi kérdésnél találtam ezt a hozzászólást. Alapvetően én is az egyenjogúságnak vagyok a híve, de őő azért abba nem szakad le a kezem, ha kimosom a párom cuccait is, legyen az ing vagy boxer. Pedig mégcsak nem is a férjem.

20L és 23F

2012. febr. 5. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Egy normális ember (akár férfi, akár nő) kitörli a seggét, és nem lesz sz.ros a gatyája...

Ilyen szinten sok mindbe bele lehetne kötni: miért cipelje a pasi a boltból a te (pl) almalevedet is?! Neked nincs kezed?!

Szóval szerintem te teszed jól, hogy nem különcködsz emiatt. :)

2012. febr. 5. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Höhö. Ez az emberke külön mossa a ruháit a férje ruháitól? Ej, de sok fizetésük lehet! :)
2012. febr. 5. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogyha már te mosol, akkor be tudod rakni az ő cuccát is, nem nagy megerőltetés. De amikor a nő megkéri szépen a pasit, hogy ugyan drágám, ezer dolgom van, légy szíves indítsd már el a mosógépet, és a férfi fel van háborodva, hogy de hát az a nő dolga, akkor igen is baj van. Vagy ha mondjuk a nő estig dolgozik, és arra kell hazaérnie, hogy rakatban állnak a szennyes ruhák, mert a kedves férje nem volt hajlandó bepakolni a gépbe, az se normális. Ebben is az aranyközéputat kell megtalálni.
2012. febr. 5. 22:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen utolsó igazad van.

De itt arról van szó, hogy a nő nem képes a férje ruháit bepakolni a mosógépbe, csak a sajátját. A férfi mossa a saját ruháját és a nő is az ő sajátját.

Szerintem ez elég beteg. Kb. ugyan ilyen lenne, hogy csak azt a tányért mosogatja el, amiből ő evett.

2012. febr. 5. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a ruhákat anyaguk és színük szerint választom szét, nem pedig aszerint, h kié. nem is szeretném, ha a párom magára mosna, ahhoz én jobban értek. cserébe pedig a párom nem nyomja a kezembe az elektromos fúrót, amikor eltörik az ágyléc és leszakad az ágy. nem a sok évezredes rabszolgaság, hanem a sok évezredes munkamegosztás az, ami ellen lázadozol :)
2012. febr. 5. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
A párom inkább ne mosson. Párszor megpróbálta én jelenlétemben, katasztrófa volt.
2012. febr. 5. 22:29
 7/12 bánomisén ***** válasza:
100%

Az én párom be tudja rakni a ruhákat a mosógépbe, sőt, még ki is tudja teregetni őket. Csak nem válogatja szét, hogy melyik az ő cucca és melyik az enyém. Ha éppen ő mos, fogja az egész hóbelevancot és szín szerint válogatva szépen kimossa. És nem szalad le az aranygyűrű az ujjáról. Ahogy nekem sem, ha én mosok és az ő cuccait is bedobálom a gépbe. Végülis a gép mos, nem én... Meg azért valahol összetartozunk, ha már együtt élünk. Szerintem.

35/N

2012. febr. 5. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok

bocs, most esett le, h mástól idéztél

2012. febr. 5. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom hogy átlag normális embernek nem sz.aros a gatyája :)

Érdekes lenne külön mosni a ruhánkat,mindig fél adaggal menne,mert külön mosom a pirosat, a sötétet,a fehéret,a konyhai cuccokat,stb.

Nem tart semmiből bepakolni,és benyomni 2 gombot.Teregetni már párom szokott,olyan jó erősen ki tudja rázni,vasalni se kell :)

De be tudja ő is tenni,nem hal bele.

Akkor ilyen erővel a kérdésben szereplő főzni is csak magára főz,mosogatni is csak a sajátját,stb?

Ott aztán tényleg működik a külön kassza-külön minden.

Érdekes egy házasság lehet.

2012. febr. 5. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyenjogúság is csak addig tart, amíg nem kell egy szekrényt felcipelni a 3-ra:D
2012. febr. 6. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!