Mit gondolsz erről?
Nem értem, hogy a nők miért mosnak a pasijukra :o. A f.aszi nem tudja berakni a ruhát a mosógépbe, és benyomni a gombot, majd kiteregetni? :D Tudod, mikor mosnék bárkire is (max. ha gyerekem lenne, de akkor is a férjemmel ketten csinálnánk). Igen, van férjem, de tisztel annyira hogy nem velem mosatja a sza.ros gatyáját, hanem kimossa maga, ez teljesen elvárható egy egyenrangú kapcsolatban, elég volt már a nők évezredes rabszolgaságából. Szóval a válasz: nem tudom, hogy foltos-e az alsója, mert nem látom, csak amikor már tiszta, és ott van a szárítón.
*Egy régebbi kérdésnél találtam ezt a hozzászólást. Alapvetően én is az egyenjogúságnak vagyok a híve, de őő azért abba nem szakad le a kezem, ha kimosom a párom cuccait is, legyen az ing vagy boxer. Pedig mégcsak nem is a férjem.
20L és 23F
Egy normális ember (akár férfi, akár nő) kitörli a seggét, és nem lesz sz.ros a gatyája...
Ilyen szinten sok mindbe bele lehetne kötni: miért cipelje a pasi a boltból a te (pl) almalevedet is?! Neked nincs kezed?!
Szóval szerintem te teszed jól, hogy nem különcködsz emiatt. :)
Igen utolsó igazad van.
De itt arról van szó, hogy a nő nem képes a férje ruháit bepakolni a mosógépbe, csak a sajátját. A férfi mossa a saját ruháját és a nő is az ő sajátját.
Szerintem ez elég beteg. Kb. ugyan ilyen lenne, hogy csak azt a tányért mosogatja el, amiből ő evett.
Az én párom be tudja rakni a ruhákat a mosógépbe, sőt, még ki is tudja teregetni őket. Csak nem válogatja szét, hogy melyik az ő cucca és melyik az enyém. Ha éppen ő mos, fogja az egész hóbelevancot és szín szerint válogatva szépen kimossa. És nem szalad le az aranygyűrű az ujjáról. Ahogy nekem sem, ha én mosok és az ő cuccait is bedobálom a gépbe. Végülis a gép mos, nem én... Meg azért valahol összetartozunk, ha már együtt élünk. Szerintem.
35/N
előző vagyok
bocs, most esett le, h mástól idéztél
Azt gondolom hogy átlag normális embernek nem sz.aros a gatyája :)
Érdekes lenne külön mosni a ruhánkat,mindig fél adaggal menne,mert külön mosom a pirosat, a sötétet,a fehéret,a konyhai cuccokat,stb.
Nem tart semmiből bepakolni,és benyomni 2 gombot.Teregetni már párom szokott,olyan jó erősen ki tudja rázni,vasalni se kell :)
De be tudja ő is tenni,nem hal bele.
Akkor ilyen erővel a kérdésben szereplő főzni is csak magára főz,mosogatni is csak a sajátját,stb?
Ott aztán tényleg működik a külön kassza-külön minden.
Érdekes egy házasság lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!