Mit gondolsz erről?
Nem értem, hogy a nők miért mosnak a pasijukra :o. A f.aszi nem tudja berakni a ruhát a mosógépbe, és benyomni a gombot, majd kiteregetni? :D Tudod, mikor mosnék bárkire is (max. ha gyerekem lenne, de akkor is a férjemmel ketten csinálnánk). Igen, van férjem, de tisztel annyira hogy nem velem mosatja a sza.ros gatyáját, hanem kimossa maga, ez teljesen elvárható egy egyenrangú kapcsolatban, elég volt már a nők évezredes rabszolgaságából. Szóval a válasz: nem tudom, hogy foltos-e az alsója, mert nem látom, csak amikor már tiszta, és ott van a szárítón.
*Egy régebbi kérdésnél találtam ezt a hozzászólást. Alapvetően én is az egyenjogúságnak vagyok a híve, de őő azért abba nem szakad le a kezem, ha kimosom a párom cuccait is, legyen az ing vagy boxer. Pedig mégcsak nem is a férjem.
20L és 23F
56%, van különbség egyenjojúság és egyforma fizikum közt.
Ha már férjemül fogadtam az illetőt, akkor nem fogok finnyáskodni, hogy külön mosom az ő ruháit az enyémtől. Biztos vagyok benne, hogyha megkérném, ő is kimosná a ruhákat, ha épp én nem érek rá. A tisztelet itt kezdődik, nem ott, hogy ő mossa a sajátját én meg az enyémet. Valószínűleg az említett hölgy is inkább mosná a férje sz.ros(!?) gatyáit, ha előtte egy hétig megtapasztalná, hogy mentek ezek a dolgok a középkorban. Átértékelné az egyenjogúság fogalmát.
Vajon mitől szaros az alsógatyája? A kedves felesége csak magnak vett wc papírt az egyenrangú kapcsolata szabályai szerint? Vagy mi? Én pl. még sosem találtam szaros alsógatyát a szennyesünkben.
Persze, be tudja rakni a mosást, el tudja indítani és ki is tudja teregetni, de mégis inkább én csinálom. Miért? Mert ideggörcsöt kapok attól ahogy tereget (ha elfogy a hely képes gombócban feldobálni a szárítóra a ruhát, mert úgyis megszárad na :))
Amúgy meg szeretjük ha tiszták a kedvenc ruháink, de ha arra várnánk folyton, hogy külön-külön is összejöjjön egy adag (meg ugye akkor még a szín, anyag szerinti szelekció) hát nem tudom mikorra lenne elég ahhoz, hogy megérje elindítani érte a mosógépet.
Nekem nem rangomon aluli megcsinálni valamit ami nem konkrétan és kizárólag az én érdekeimet szolgálja, hanem azét is akit szeretek.
Ja és az egyenjogúság, hangoztatása ilyen esetben annyira nevetséges. Attól egyenjogúbb lesz valaki, hogy nem képes megfogni még 2-3 pólót meg gatyát? Nekem pont az jön le, hogy számra még ez is megterhelő és mivel mással nem bírja bizonyítani a baromi nagy "egyenjogát" leáll ilyen hülyeségeken szájat tépni. Ettől lesz igazi hisztis p.csa, hogy kiakad egy adag mosáson.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!