Csak az én exem csinálja ezt? Megtegyem amit tervezek?
Kicsit vicces,de egy idő után fárasztó.
Arról van szó,hogy az exem a megismerkedésünk első napjától kezdve zenékkel fejezte mindig ki magát..Ahogy mondta: nem a szavak embere,és sok énekes nagyon rá tudott tapintani a lényegre,hogy mit is akar mondani.Nem voltak kedven dalai,csak éppen azokat küldte el amit el akart mondani.Mindig hozzátette,hogy figyeljek a szövegre..
Kezdte azzal hogy Elküldte Demjéntől a "hogyan tudnék élni nélküled" dalt.Majd a bikinitől az "ezt nem tudom másképp mondani".Majd jöttek a többi szerelmes dalok--
Eleinte olyan jó dolognak tűnt,de egy idő után zavart,hogy ha beszélni akartam a problémákról akkor sem tudtam,csak úgy hogy ő dalt küldött.
Pl: majd jöttek az Bikinitől az "őszinte szerelem" dala.
Aki ismeri a szövegét az tudja,hogy nem legszebb vallomás.Itt már voltak gondjaink,és nem egy Bikini daltól akartam hallani a helyzetet.De nem tudtam beszélni vele.
A végén mondtam,hogy ha lehet,inkább pihentessük a kapcsolatunkat.Ezt sem lehetett megbeszélni vele,de megkaptam szintén a a Bikinitől +azok a boldog szép napok" című dalt(ki úgy értelmezi ahogy akarja,így én is érettem a lényeget belőle)Persze jöttek még érdekes dalok,és rengetek dalt küldött el,én csak párat kiemeltem.
Szóval én úgy vettem,hogy vége köztünk mindennek.Végül is nem illettünk össze,ennyi,nekem elegem lett belőle.
Mostanában megint küldözget dalokat. PL: Zorántól a "szerelemnek múlnia kell" vagy a Szécsi Pál - Szeretni bolondulásig dala..
Megint próbáltam beszélni vele,hogy ennek így semmi értelme,lépjen tovább ő is..De megint süket fülekre találtam.Így arra gondoltam hogy küldök én is egy dalt,hátha abból érteni fog.
Én Bródy Jánostól Haggyá' má' békibe című dalt választottam..Nem lennék ezzel durva nagyon??
Egyébként nem vagyunk már tinédzserek.Én 33/N az exem 36/F..(ezért sem értettem,hogy miért nem lehetett vele sosem kommunikálni)
ma 21:29
A levél íráson,és a "kerek perec megmondom" dolgokon már túl vagyok.
Rendőrséghez nem hiszem hogy mehetnék,mert bántani nem bánt,és a zaklatás határát sem súrolja.Azzal még senkit nem büntettek meg,mert naponta 1-2 dalt elküld valakinek.Csak személy szerint engem zavar,mert így én sem tudok tovább lépni..
Végül is elküldtem alig 1 perce a Bródy dalt. Majd most kiderül mi lesz..(csak reménykedek,hogy nincs olyan magyar dal ami a qrvákról szól..:D)
Az olyan emberekrol akik csak dalokkal meg hires idezetekkel tudjak kifejezni magukat nekem az jon le hogy ennyire nincsenek sajat gondolataik?! 1-2x belefer meg szep tud lenni, de ez igy mar szanalmas.
Egyebkent tok frappans otlet!:) Szerintem csinald meg, hatha eszreveszi magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!